Lapte praf

Lapte praf pentru catei nou nascuti. Laptele praf pentru catei este un inlocuitor, al laptelui matern, special formulat pentru a acoperi integral cerintele nutritionale si energetice ale puilor de catel nou nascuti ramasi orfani sau care primesc o cantitate insuficienta de lapte matern.
Cu o compozitie apropiata de cea a laptelui matern, laptele praf pentru cateii nou nascuti este foarte nutritiv, cu un grad ridicat de digestibilitate si absortie intestinala.
Totodata este bine tolerat de puii de catel, fiind adaptat aparatului digestiv sensibil al acestora.
Datorita compozitiei sale, a gustului placut si a gradului ridicat de digestibilitate, laptele praf pentru catei nou nascuti poate fi folosit si in suplimentarea alimentatiei femelelor gestante sau aflate in perioada de lactatie, a cainilor seniori ( varsta 7+), precum si a exemplarelor aflate in perioada postoperatorie sau de convalescenta.

Beneficiile laptelui praf pentru catei nou nascuti

  • Oferă toti nutrienții esentiali necesari pentru o creștere optima si sanatoasa a puilor de catel nou nascuti
  • Probioticele continute reduc riscul aparitiei tulburarilor digestive (diaree, constipatie, balonare).
  • Sprijină mecanismele imunitare de aparare naturala impotriva imbolnavirilor.
  • Contribuie la formarea oaselor și dinților.
  • Poate fi folosit, la stimularea lactatiei femelelor care au fatat, precum și pentru cățeluși în creștere șau câini in convalescenta.
Petplaza.ro iti ofera o gama diversificata de lapte praf pentru catei nou nascuti. apartinand unor branduri de renume: Royal Canin Babydog Milk, Brit Care Pupy Milk, Stangest Milk Can, Bosch Puppy Milk, Happy Dog Supreme Baby Milk Probiotic, Trixie Lapte Praf Pentru Catei Nou Nascuti, etc

Cele mai bine vandute produse

Filtreaza dupa

10 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista

10 Produse

Descendent
Vizualizare ca Grila Lista
WhatsApp Chat WhatsApp Chat