Lapte Praf HAPPY DOG SUPREME BABY MILK PROBIOTIC, 500g

SKU
140004
69,99 RON
In stoc

Lapte Praf HAPPY DOG SUPREME BABY MILK PROBIOTIC, 500g, inlocuitor de lapte cu un continut moderat de lactoza, recomandat pentru hranirea cateilor nou nascuti orfani sau pentru suplimentarea alimentatiei in cazul puilor, care nu primesc suficient lapte matern. De asemenea produsul este recomandat in alimentatia femelelor gestante (in ultima treime a gestatiei) sau a celor aflate in lactatie, precum si a animalelor senioare sau aflate in convalescenta.

Laptele Praf Happy Dog Supreme Baby Milk Probiotic, este un inlocuitor, special formulat pentru a acoperi integral cerintele nutritionale si energetice ale puilor de catel nou nascuti, ramasi orfani sau al celor care primesc o cantitate insuficienta de lapte matern.

Cu o compozitie apropiata de cea a laptelui matern, produsul este foarte nutritiv, cu un grad ridicat de digestibilitate si absortie intestinala.

Datorita continutului moderat de lactoza (max. 25%) este bine tolerat de puii de catel, intrucat este adaptat aparatului digestiv sensibil al acestora.

Produsul contribuie la dezvoltarea si mentinerea unei flore intestinale normale, datorita probioticelor prezente in compozitie.

Datorita compozitiei sale, a gustului placut si a gradului ridicat de digestibilitate, produsul poate fi folosit si in suplimentarea alimentatiei femelelor gestante sau aflate in perioada de lactatie, a cainilor seniori ( varsta 7+), precum si a exemplarelor aflate in convalescenta.

Lista ingredientelor: lapte praf, concentrat de proteine din soia, gelatina, proteine din zer, oua intregi deshidratate, fosfat dicalcic, carbonat de calciu, clorura de sodiu.

Constituienti analitici: proteina bruta: 30%, grasime bruta 30%, fibre alimentare 0.6%, substante minerale 7.6%, calciu 1.0%, fosfor 0.8%, potasiu 1.0%, sodiu 0.5%, magneziu 0.2%, L-lizina 1.1%, DL-metionina 0.6%, L-cisteina 0.2%, L-riptofan 0.3%, acizi grasi nesaturati 1.2%, acizi grasi esentiali Omega 6 0.9%.

Prezentare: cutie metalica cu 500g produs, sub forma de pulbere usor solubila.

Brand Happy Dog
Varsta 0 - 6 săptămâni
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat