Livrarea produselor

“Doggrooming” Srl se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile catre Cumparator, in sistem de curierat door-to-door, prin serviciul propriu de curierat pe raza localitatii Cluj Napoca si prin servicii externe de curierat si curierat rapid.

Produsele comandate de pe site-ul Petplaza.ro pot fi livrate in orice oras din tara. La plasarea comenzii trebuie sa specificati adresa la care doriti sa vi se livreze produsele. Daca doriti, puteti alege o adresa de livrare diferita de adresa de facturare.

IMPORTANT: Termenul de livrare pentru comenzile prin curier rapid este de 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

Notificarile legate de integritatea sau continutul coletului trebuie facute in momentul livrarii. Aceste mentiuni se specifica pe AWB-ul coletului sau se intocmeste un proces verbal de constatare prin care se mentioneaza refuzul primirii si refuzul platii coletului. Orice reclamatii ulterioare nu mai pot fi luate in considerare.

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.

In general, comenzile plasate in intervalul luni – joi pana in ora 22:00, sunt livrate in termen de max. 48 de ore. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra in prima zi marti.

Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari.

Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Costul livrarii

Costul transportului este suportat de catre cumparator si este calculat automat pe site-ul https://petplaza.ro in momentul plasarii comenzii. Pentru comenzi cu o valoare mai mica de 199 lei, respectiv 99 lei pentru Municipiul Cluj Napoca, costurile de livrare sunt de 19.90 lei.

Livrare gratuita

Livrarea este gratuita doar in cazul in care efectuati o comanda cu o valoare mai mare de 99 lei in municipiul Cluj Napoca.

In cazul in care comanda se face din orice alt oras din afara Municipiului Cluj Napoca, livrarea va fi gratuita pentru comenzi mai mari de 199 lei.