YUUP! Professional Sanitizing, Sampon Profesional Antiseptic, Concentrat 1:10, cu Clorhexidina, Pentru Caini si Pisici, 250ml

SKU
1171016
51,99 RON
In stoc

Sampon profesional antiseptic, pe baza de digluconat de clorhexidina, ideal ca suport in tratarea dermatitelor si a diferitelor leziuni ale pielii cainilor sau pisicilor

Este un produs extrem de eficient, datorita formulei sale speciale, care alaturi de clorhexidina, include uleiuri esentiale de cimbru si lamaie, extracte naturale de galbenele, hipericum si nalba, cheratina cuaternizata, creatina si vitaminele C+E+Pantenol.

Samponul este recomandat pentru orice tip de blana, indiferent de lungime si textura a firului de par.

Clorhexidina din compozitia samponului, este o substanta activa cu un puternic efect:
  • bactericid sau bacteriostatic asupra unui numar mare de bacterii Gram + sau Gram
  • fungicid si fungistatic asupra majoritatii levurilor sau fungilor (inclusiv Malassezia Pachydermatitis, Microsporus canis, Tricophyton mentagrophites, etc) care pot fi intalniti pe pielea cainilor sau a pisicilor.
Datorita acestor efecte samponul este recomandat in toate situatiile cand mentinerea igienei pielii si a blanii animalelor de companie implica o actiune antiseptica puternica si de durata.

Datorita agentilor activi cu actiune blanda si rol de hidratant, dermoprotectiv, samponul contribuie la refacerea stratului protector lipidic al pielii si la normalizarea Ph-ului.

Produsul este conceput special pentru utilizare frecventa.

Yuup! Professional Sanitizing este concentrat 1:10.

Ingrediente cheie: Clorhexidina, uleiuri esentiale de cimbru si lamaie, extracte naturale de galbenele, hipericum si nalba, keratina cuaternizata, creatina si vitaminele C + E + Pantenol

Mod de utilizare:

Spre deosebire de sampoanele cosmetice clasice, cele dermatologice trebuie sa ramana in contact cu pielea si blana animalului o anumita perioada de timp, necesara ca substanta activa sa actioneze eficient.

Prin urmare:
  • Inainte de imbaiere periaza temeinic blana animalului de companie pentru a o descalci si a indeparta murdaria sau impuritatile acumulate.
  • Uda roba, cainelui sau a pisicii, cu apa calduta (temperatura apei sa fie putin mai joasa decat cea optima pentru tine)
  • Aplica samponul pe blana si maseaza profund pana obtii o spumare usoara.
  • Lasa produsul sa actioneze 5 – 10 minute, timp in care masezi usor in continuare pielea.
  • La final, clateste cu apa din abundenta, pana la indepartarea completa a samponului
In principiu, se recomanda folosirea samponului de 2-3 ori pe saptamana, timp de 3 – 4 saptamani.

In continuare frecventa spalarii se reduce la o data pe saptamana pana la disparitia completa a leziunilor cutanate.

Prezentare: Flacon din plastic cu un continut net de 250 ml respectiv 5L sampon concentrat 1:10
Brand Cosmetica Veneta
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat