VITORIA Spatiu de Joaca Pentru Pisici, Sisal si Plus Bej, 36x36cm | Inaltime 43cm

SKU
280036
184,99 RON
In stoc

Canapeaua şi toate celelalte obiecte din casă sunt ferite de ghearele pisicii, dacă aceasta are la dispoziţie un loc de joacă, unde să-şi poată manifesta instinctul natural de ascuţire al ghearelor.

Spatiul de joacă Victoria, destinat pisicilor crescute în casă, oferă acestora un spaţiu pe care sa-l perceapă ca fiind numai al lor.

Este ansamblul ideal pentru pui de pisica cu varsta sub 1 an

Platforma de odihnă, dispusă în partea superioară, oferă felinei un spaţiu unde să se poată cuibări în siguranţă. Este căptuşită cu un pluş pufos şi călduros, foarte apreciat de pisică.

Stâlpul de susţinere este înfăşurat cu sisal natural foarte rezistent. Acesta asigură pisicii un loc unde să-şi poată manifesta nestingherită instinctul natural de a-şi ascuţi ghearele. Prin urmare ea nu va fi tentată să folosească canapeaua sau alt mobilier al casei în acest scop.

Baza de formă pătrată, asigură stabilitate ansamblului. Este realizată din lemn masiv acoperit cu pluş.

Ansamblul este completat cu un sisal semicircular. Marginile acestuia şi partea interioară sunt căptuşite cu acelaşi pluş de calitate, care acoperă şi celelalte elemente componente.

Partea activă este acoperită cu sisal natural foarte rezistent. Acesto oferă pisicii o suprafaţă excelentă pentru zgâriat şi ascuţit ghearele.

Mingea din pluş legată cu sfoară, vine să completeze modalităţile de petrecere a timpului oferite de acest centru de joacă şi relaxare.

Detalii tehnice:

  • Dimensiuni bază: 36 cm x 36 cm
  • Înălţime ansamblu: 43 cm
  • Diametru stâlp susţinere (sisal cilindric): 6 cm

În concluzie,

investiţia într-un astfel de accesoriu se dovedeşte a fi una profitabilă, întrucât nu numai că oferă un spaţiu de joacă deosebit pisicii tale, dar protejează restul casei de efectele nedorite ale impulsului natural al pisicilor de a-şi ascuţi ghearele.

Brand Trixie
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat