Sisal de Colturi Pentru Pisici, Captusit cu Plus Maro, 60x32cm

SKU
280026
69,99 RON
In stoc

Daca pisica ta îşi ascute ghearele zgâriind mobilierul sau pereţii casei, acest accesoriu îţi va salva casa de urmele acestor manifestări instinctuale naturale.

Forma specială a acestui sisal permite fixarea acestuia pe colţul pereţilor sau a tocului uşii. Fiecare din elementele commponente are o clemă de fixare în partea superioară.

Cele două plăci din lemn de formă dreptunghiulară sunt acoperite cu sisal 100 % natural, foarte rezistent. Ele asigură pisicilor o suprafaţă activă ideală pentru zgâriat şi ascuţit ghearele.

Sub ţesătura din sisal se găseşte iarba pisicii (Cat Nip), care are rolul de a atrage pisica să folosească acest accesoriu în locul canapelei sau a altei piese de mobilier.

Spatele plăcilor şi marginile sisalului sunt acoperite cu plus moale, pufos. La fel şi legătura dintre ele este asigurată de acelaşi material.

Detalii tehnice:

  • Dimensiuni sisal: 32 cm x 60 cm
  • Dimensiuni suprafaţă utilă: 14 cm x 46 cm
  • Sisalul poate fi fixat pe colţul pereţilor, sau pe tocul uşii, cu ajutorul clemelor de fixare şi cu două şuruburi
  • Culoare: bej sau maro

În concluzie,

investiţia într-un astfel de accesoriu se dovedeşte a fi una profitabilă, întrucât nu numai că oferă pisicii tale un spaţiu de joacă şi ascuţit ghearele, dar protejează restul casei de efectele nedorite ale impulsului natural al pisicilor de a-şi ascuţi ghearele.

Brand Trixie
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat