SERA Pond UVC-55X, Filtru Uv Pentru iazuri (peste 10000L) si Acvarii de Apa Dulce sau Marina

SKU
530010
1.689,99 RON
In stoc
Utilizarea filtrul UV Sera Pond UVC-55X ii asigura constant iazului o apa limpede clara si sanatoasa din punct de vedere biologic. Indeparteaza in mod eficient toate tipurile de alge plutitoare (apă verde tulbure), reduce multiplicarea acestora și îndepărtează pe termen lung agenții patogeni și tulburarea bacteriana a apei cu până la 97%.

Utilizarea filtrul UV Sera Pond UVC-55X ii asigura constant iazului o apa limpede clara si sanatoasa din punct de vedere biologic.

Poate fi folosit în egală masură si pentru filtrarea apei din sisteme mai mari de acvarii (peste 4000 litri) de apă dulce sau marină

Filtrul indeparteaza in mod eficient toate tipurile de alge plutitoare (apă verde tulbure), reduce multiplicarea acestora și îndepărtează pe termen lung agenții patogeni și tulburarea bacteriana a apei cu până la 97%.

Echipamentul nu reduce turbiditatea datorată particulelor minerale în suspensie.

Pentru îndepărtarea acestora se recomandă folosirea unui sistem de filtrare convenţional, in asociere cu echipamentul prezentat. ( preferabil Sera Koi Professional 12000 / 24000 Pond Filter).

Corpul din oțel inoxidabil al filtrului, rezistent la coroziune UVC nu numai că are o durată lungă de viață, ci reflectă și radiația UVC si îmbunătățește efectul filtrarii cu până la 35%.

Lampa UVC cu amalgam are o durată de viață extinsă cu până la 42%, precum și o performanță mai mare (peste 52%) comparativ cu lămpile UVC standard.

Aparatul poate fi montat pe filtre sau camere de prefiltru prin intermediul conectorilor de trecere incluse.

Sera UV-C 55X poate fi utilizat şi individual, cu condiţia să fie ataşat unei pompe performante cu un debit de cel puţin 10000 l / oră (Sera Pond Pumps PP 12000).

În situaţia în care accesoriul este utilizat individual, el va fi plasat la o distanţă de aproximativ 2 m de iaz, în pozitie orizontală, cu conectorii în sus.

Această poziţie previne funcţionarea în gol a filtrului şi supraîncălzirea lampii UVC.

Conectorii de admisie a apei la 90° pentru 25 și 32 mm (1" și 1,25") sunt inclusi in kit.

De asemenea, pachetul include și conectori variabili pentru furtunuri de 20, 25, 32 și 40 mm (0,78", 1", 1,25" și 1,58").

Filtrul Sera Pond UVC-55X este echipat cu un cablu electric lung de 10 m.

Filtrul este insotit de instructiuni de montare si utilizare in conditii de siguranta
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat