SERA Pond Flakes, Hrana Fulgi Pentru Pesti de Iaz, 3800ml

SKU
520012-02
66,99 RON
In stoc
SERA POND FLAKES este sortiment de hrana sub forma de fulgi, recomandat ca aliment de baza in cazul iazurilor care gazduiesc pesti din specii variate si de dimensiuni mici. Asigura un aport optim echilibrat de energie si nutrienti esentiali, o rezistenta crescuta la imbolnaviri.

SERA POND FLAKES este sortiment de hrana sub forma de fulgi, recomandat ca aliment de baza in cazul iazurilor care gazduiesc pesti din specii variate si de dimensiuni mici.

Caracteristici:
  • Hrana sub forma fulgi plutitori care își păstrează neschimbat aspectul si continutul nutritiv mult timp dupa ce a ajuns in apa
  • Ideala pentru carasi, puiet de pesti de iaz, sau alte specii de dimensiuni mici.
  • Asigura o dietă completa pentru a mentine pestii sănătoși și activi
  • Reteta echilibrata cu multe vitamine, minerale si un raport echilibrat carbohidrati / proteine
  • Poate fi administrata, ca hrana de baza, pe tot parcursul anului.
Aportul echilibrat de nutrienti esentiali, vitamine si minerale acopera integral cerintele alimentare ale diferitelor specii de pesti de apa rece crescuti in iazuri.

Suplimentul de vitamine, minerale si oligoelemente stimuleaza dezvoltarea unui sistem imunitar puternic si astfel creste rezistenta la imbolnaviri a pestilor.

Fulgii isi pastreaza o perioada lunga, la contactul cu apa, forma si continutul in substante nutritive.

In acest fel poluarea apei iazului este minima, iar hrana isi pastreaza biodisponibilitatea pentru pesti timp indelungat.

In aceste conditii produsul poate fi folosit in alimentatia pestilor din iaz pe tot parcursul anului.

Pentru intensificarea coloritului natural al pestilor din iaz este recomandata folosirea alternativa a sortimentelor de hrana completa SERA KOI COLOR sau SERA KOI PROFESSIONAL cu Spirulina, SERA GOLDY COLOR cu Spirulina, precum si a suplimentelor SERA KOI NATURE sau SERA KOI SNACKS

Produsul este disponibil in ambalaje de 1000 ml si 3800 ml

Avantajele utilizarii SERA POND FLAKES ?
  • Pestii au un colorit intens si stralucitor, cu o delimitare clara a desenului.
  • Hrana le asigura un aport optim echilibrat de energie si nutrienti esentiali, o rezistenta crescuta la imbolnaviri, iar vigurozitatea, frumusetea si coloritul viu vor incanta ochii si spiritul oricarui privitor.
Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat