SERA Pond Fish Net Large, Plasa cu Maner Telescopic Pentru Prinderea Pestilor din Iaz, 60x50cm | 2.2m

SKU
530011
139,99 RON
In stoc
Accesoriu indispensabil pentru iazuri cu peşti, indiferent de mărimea acestora.  Echipamentul permite scoaterea peştilor din iaz, în condiţii de siguranţă, fără a-i răni sau stresa inutil. Are o greutate redusă şi poate fi mânuită uşor.

Plasa pentru Peşti Sera Pond Fish Net este un accesoriu indispensabil pentru iazuri cu peşti, indiferent de mărimea acestora.

Scoaterea temporară a peştilor din mediul acvatic este o operaţiune necesară ori de câte ori dorim să mutăm exemplarele, avem de efectuat diferite tratamente împotriva unor afecţiuni sau când anumite operaţiuni de întreţinere a iazului i-ar putea afecta.

Echipamentul permite efectuarea acestei operaţiuni, în condiţii de siguranţă a peştilor, fără a-i răni sau stresa inutil.

  • Mânerul şi cadrul metalic al plasei este din alumiu anodizat. Prin urmare, are o greutate redusă ceea ce o face uşor de mânuit.
  • Mânerul telescopic permite ajustarea lungimii în funcţie de necesităţi. Atinge o lungime maximă de 2.2 m, iar diametrul este de 26 – 30 mm.
  • Plasa are ochiuri mici (D= 1mm), fiind realizată dintr-o ţesătură fină şi rezistentă, care nu răneşte pielea sensibilă a peştilor.
  • Dimensiunile acesteia sunt 50 cm x 60 cm.
Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat