SERA Pond Biogranulat, Hrana Granulata Pentru Pesti de Iaz, 1000ml

SKU
520015-01
21,99 RON
In stoc
SERA POND BIOGRANULAT este un sortiment de hrana granulata, plutitoare, recomandat ca aliment de baza in cazul iazurilor care gazduiesc pesti din specii variate, in special daca sunt de dimensiuni mari.

Pestii de iaz perfecti sunt caracterizati prin colorit intens, un corp bine proportionat, o stare de sanatate excelenta si o rezistenta crescuta la imbolnaviri.

Hranirea pestilor cu un aliment de calitate superioara are o contributie decisiva in obtinerea unor astfel de exemplare.

SERA POND BIOGRANULAT este un sortiment de hrana granulata, plutitoare, recomandat ca aliment de baza in cazul iazurilor care gazduiesc pesti din specii variate, in special daca sunt de dimensiuni mari.

Aportul echilibrat de nutrienti esentiali, vitamine si minerale acopera integral cerintele alimentare ale diferitelor specii de pesti de apa rece crescuti in iazuri.

Suplimentul de vitamine, minerale si oligoelemente stimuleaza dezvoltarea unui sistem imunitar puternic si astfel creste rezistenta la imbolnaviri a pestilor.

Granulele isi pastreaza o perioada lunga, la contactul cu apa, forma si continutul in substante nutritive. In acest fel poluarea apei iazului este minima, iar hrana isi pastreaza biodisponibilitate pentru pesti timp indelungat.

In aceste conditii produsul poate fi folosit in alimentatia pestilor din iaz pe tot parcursul anului.

Pentru intensificarea coloritului natural al pestilor din iaz este recomandata folosirea alternativa a sortimentelor de hrana completa SERA KOI COLOR sau SERA KOI PROFESSIONAL cu Spirulina, SERA GOLDY COLOR cu Spirulina (pentru carasi aurii sau alti pesti de talie mica), precum si a suplimentelor SERA KOI NATURE sau SERA KOI SNACKS

Produsul este disponibil in ambalaje de 1000 ml si 3800 ml

Avantajele utilizarii SERA POND GRANULAT ?

Pestii au un colorit intens si stralucitor, cu o delimitare clara a desenului.

Hrana le asigura un aport optim echilibrat de energie si nutrienti esentiali, o rezistenta crescuta la imbolnaviri, iar vigurozitatea, frumusetea si coloritul viu vor incanta ochii si spiritul oricarui privitor.

Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat