SERA Koi Professional Color, Hrana Pentru Intensificarea Culorilor la Crapii Koi, 500g

SKU
520009-01
62,99 RON
In stoc
Hraniti cu Sera Koi Professional Color, pestii au un colorit intens si stralucitor, cu o delimitare clara a desenului. Hrana le asigura un ritm normal de crestere si dezvoltare, o rezistenta crescuta la imbolnaviri, iar vigurozitatea, frumusetea si coloritul viu vor incanta ochii si spiritul oricarui privitor.

Sortiment de hrana completa, special formulata pentru asigurarea alimentatiei optime, a crapilor Koi sau a altor specii de pesti de apa rece, in concordanta cu cerintele lor naturale.

Datorita continutului ridicat de Spirulina si alge Haematococcus (bogate în astaxantină), acest sortiment contribuie in mod esential la accentuarea culorilor naturale deosebite ale crapilor Koi si la delimitarea clara a zonelor de separatie.

Zonele de culoare alba devin clar diferentiate si stralucitoare, fara portiuni inestetice, galbui

Aportul optim echilibrat de proteine,grasimi si carbohidrati asigura o crestere si dezvoltare sanatoasa si viguroasa a exemplarelor hranite cu Sera Koi Professional Color.

Alimentul are un aspect particular de granula inelara, cu doua zone distincte:
  • Zona inelara bogata in substante energetice si nutrienti, usor digerabili si un grad ridicat de digestibilitate.
  • In mod particular contine cantitati crescute de Spirulina si Haematococcus, pentru un colorit unic si o dieta echilibrata.
  • Miezul granulei, cu un continut ridicat in vitamine si minerale esentiale, care asigura un ritm optim de crestere si un sistem imunitar puternic.
  • Suplimentul de vitamina C contribuie la cresterea rezistentei la imbolnaviri a pestilor.
Aliment disponibil in ambalaje de 500g, 1kg si 7kg
Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat