SERA FD Krill Nature, Hrana 100% Naturala Pentru Pesti si Nevertebrate de Acvariu, 250 ml

SKU
720038-02
64,99 RON
In stoc
Sera FD Krill Nature este o hrana naturala, constând din 100% krill, conservati printr-un proces de liofilizare blanda, care le conserva intacte toate calitatile nutritionale deosebite.

Sera FD Krill Nature este o hrana naturala, constând din 100% krill, conservati printr-un proces de liofilizare blanda, care le conserva intacte toate calitatile nutritionale deosebite.

  • Este recomandat, ca hrană complementară, în alimentaţia peştilor carnivori sau omnivori, de apă dulce sau marină, cu dimensiuni mari.
  • Nevertebratele, care populează mediile acvatice marine sau de apă dulce, pot fi hrănite cu acest aliment valoros.
  • Întrucât creşte fertilitatea, Sera FD Krill este recomandată ca supliment alimentar în perioada de reproducţie a speciilor amintite anterior.
  • Totodata poate fi folosit la hrănirea peştilor aflaţi în convalescentă, pentru o recuperare mai rapidă.
  • Conţinutul bogat în proteine de înaltă calitate şi energie stimulează vitalitatea exemplarelor hrănite, creşterea rezistenţei acestora la îmbolnăviri şi intensificarea culorii naturale.
  • Riscul de contaminare al peştilor cu paraziţi sau bacterii potenţial patogene, transmise prin intermediul larvelor de ţânţari, este nul datorită procesului de conservare. Totodată nici o bacterie nu va putea contamina alimentul odată deschis.
  • Hrana nu tulbură apa şi nu poluază mediul acvatic.
  • Produs disponibil în ambalaje de 100 ml şi 250 ml.

Krillul este o specie de creveţi marini de mare adâncime, care constituie alimentul principal al balenelor albastre. Se hrănesc cu plankton şi au un conţinut ridicat în proteine de înaltă calitate şi acizi graşi nesaturaţi Omega 3 şi 6.

Avantajele utilizarii SERA FD KRILL ca supliment alimentar natural ?

Peşti activi, viu coloraţi cu o stare de sănătate excelentă, care trăiesc într-un acvariu cu apa curată, limpede, nepoluată de resturi alimentare.

In acest fel acvariul rămâne tabloul viu, care conferă privitorului o imagine reconfortantă şi relaxantă.

Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat