SERA Discus Granules Nature, Hrana Granulata Pentru Discus si Alte Specii Pretentioase, 250ml

SKU
720024-02
43,99 RON
In stoc
SERA DISCUS GRANULES NATURE este o hrana special conceputa pentru discuşi (inclusiv alevini si tineret) şi alţi peşti ornamentali extrem de pretenţiosi în ceea ce priveşte nutriţia şi condiţiile de mediu.  Alimentul nu contine coloranti sau conservanti artificiali si asigura o nutritie foarte apropiata de cea naturala

SERA DISCUS GRANULES NATURE este o hrana special conceputa pentru discuşi (inclusiv alevini si tineret) şi alţi peşti ornamentali extrem de pretenţiosi în ceea ce priveşte nutriţia şi condiţiile de mediu.
Alimentul nu contine coloranti sau conservanti artificiali si asigura o nutritie foarte apropiata de cea naturala

  • Mărimea granulelor, culoarea acestora si nu in ultimul rând compoziţia, intrunesc toate cerintele nutriţionale specifice acestor peşti ornamentali.
  • Compoziţia perfect echilibrată în nutrienţi esenţiali, vitamine, minerale şi oligoelemente fac din produs alegerea ideală în asigurarea alimentaţiei zilnice a exemplarelor din această specie deosebită.
  • Alimentul este foarte nutritiv, uşor digerabil şi cu un grad ridicat de digestibilitate.
  • Granulele special dimensionate, plutesc vreme indelungată şi tind să coboare lent spre fundul bazinului. La contactul cu apa devin moi, dar nu îşi modifică forma şi calităţile nutritive. În acest fel, asigură peştilor condiţii ideale de hrănire.
  • Disponibil în ambalaje de 100 ml, 250 ml, 1000 ml şi 4.2 kg

Avantajele utilizarii SERA DISCUS GRANULAT in hrănirea zilnică a acestor specii de pesti?

Peşti activi, viu coloraţi cu o stare de sănătate excelentă, care trăiesc într-un acvariu cu apa curată, limpede şi nepoluată de resturi alimentare.

In acest fel acvariul rămâne tabloul viu, care conferă privitorului o imagine reconfortantă si relaxantă.

Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat