PLATINUM ORAL CLEAN+CARE Forte, Gel Antitartru Pentru Caini sau Pisici, 120ml

SKU
114005
145,99 RON
In stoc

PLATINUM ORAL CLEAN+CARE Forte, Gel Antitartru Pentru Caini sau Pisici, 120ml

Platinum Natural Oral Clean & Care Gel este un produs destinat îngrijirii cavităţii orale a câinelui sau a pisicii tale.

Produsul este recomandat animalelor de companie au probleme persistente cu tartrul dentar, care nu au putut fi rezolvate cu soluţia Oral Clean & Care Gel Classic sau Oral Clean & Care Classic cu Aroma de Somon Salbatic

Concentraţia mai mare a substanţelor active din acest produs, determină un efect mai puternic la acelaşi dozaj.

Gelul este extrem de util în cazul exemplarelor anxioase, care se sperie uşor şi care nu suportă zgomotul produs de spray-ul Oral Clean & Care Forte.

Sub acţiunea ingredientele naturale din extractul din seminţe de citrice, combinată cu cea a uleiurilor din plantele medicinale, tartrul dentar este dizolvat şi îndepărtat treptat de pe dinte.

În decurs de câteva săptămâni de utilizare regulată ( dimineaţa şi seară) acesta va disparea complet. (vezi imaginea).

Efectele asupra tartrului dentar datorate produselor din gama Platinum Oral Clean & Care

Aplicarea gelului în scop preventiv atenuază în mod semnificativ formarea placii bacteriene şi apariţia depunerilor de tartru. Totodată contribuie la tratarea infecţiilor gingivale şi la mentinerea stării de sănătate a acesteia.

Datorită efectului antiseptic şi de înlăturare a tartrului dentar, gelul Oral Clean & Care Classic elimină respiraţia urât mirositoare a animalului de companie.

Folosirea constantă a acestui produs de îngrijire orală, înlocuieşte cu succes detartrajul mecanic sau cu ultrasunete realizat de medicul veterinar.

Compozitie: apa, extracte din seminte de citrice, uleiuri din plante medicinale, alcool, agent de gelificare natural.

Mod de administrare:

Pentru tratarea si eliminarea depunerilor de tartru: de 2 ori / zi, dimineaţa şi seara

În scop profilactic, pentru prevenirea apariţiei / reapariţiei tartrului dentar şi pentru menţinerea sănătăţii cavitaţii bucale a câinelui sau a pisicii: 1 data pe zi la un interval de 2 – 3 zile.

  1. Puneţi pe deget o cantitate de gel, proporţională cu greutatea corporală a animalului de companie (vezi tabel)
  2. Ridicaţi buza câinelui
  3. Aplicaţi gelul pe suprafaţa exterioară a dinţilor de pe maxilarul superior, deplasând degetul dinspre molari spre incisivi (din spatele arcadei dentare, spre faţă)
  4. Repetaţi procedeul si pe cealaltă jumătate a arcadei dentare superioare.
Gel Antitartru Platinum Oral Clean & Care, indicatii de aplicare Ulterior gelul se va distribui uniform în cavitatea orală, prin intermediul salivei şi a miscărilor limbii.

Important
: câinele sau pisica nu va trebui sa manânce sau să bea apa, timp de 30 de minute, înainte şi după aplicarea gelului. Lungimea (în cm) a benzii de gel, raportată la greutatea animalului de companie o poţi afla din următorul tabel: Gel Antitartru Platinum Oral Clean & Care, dozare Succesul tratamentului depinde, de aplicarea corectă a dozei adecvate de gel.

Un flacon contine 120 ml de gel si are o valabilitate 2 ani de la data deschiderii.

 

Brand Platinum Natural
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat