PLATINUM ORAL CLEAN+CARE Classic, Gel Antitartru Pentru Caini sau Pisici, 120ml

SKU
114003
127,99 RON
In stoc

PLATINUM ORAL CLEAN+CARE Classic, Gel Antitartru Pentru Caini sau Pisici, 120ml

Platinum Natural Oral Clean & Care Gel este un produs destinat îngrijirii cavităţii orale a câinelui sau a pisicii tale. Produsul este recomandat pentru exemplarele anxioase, care se sperie uşor şi care nu suportă zgomotul produs de spray-ul Oral Clean & Care.

Sub acţiunea ingredientele naturale din extractul din seminţe de citrice, combinată cu cea a uleiurilor din plantele medicinale, tartrul dentar este dizolvat şi îndepărtat treptat de pe dinte.

În decurs de câteva săptămâni de utilizare regulată ( dimineaţa şi seară) acesta va disparea complet. (vezi imaginea).

Efectele asupra tartrului dentar datorate produselor din gama Platinum Oral Clean & Care

Aplicarea gelului în scop preventiv atenuază în mod semnificativ formarea placii bacteriene şi apariţia depunerilor de tartru. Totodată contribuie la tratarea infecţiilor gingivale şi la mentinerea stării de sănătate a acesteia.

Datorită efectului antiseptic şi de înlăturare a tartrului dentar, gelul Oral Clean & Care Classic elimină respiraţia urât mirositoare a animalului de companie.

Folosirea constantă a acestui produs de îngrijire orală, înlocuieşte cu succes detartrajul mecanic sau cu ultrasunete realizat de medicul veterinar.

Compozitie: apa, extracte din seminte de citrice, uleiuri din plante medicinale, alcool, agent de gelificare natural.

Mod de administrare:

Pentru tratarea si eliminarea depunerilor de tartru: de 2 ori / zi, dimineaţa şi seara

În scop profilactic, pentru prevenirea apariţiei / reapariţiei tartrului dentar şi pentru menţinerea sănătăţii cavitaţii bucale a câinelui sau a pisicii: 1 data pe zi la un interval de 2 – 3 zile.

  1. Puneţi pe deget o cantitate de gel, proporţională cu greutatea corporală a animalului de companie (vezi tabel)
  2. Ridicaţi buza câinelui
  3. Aplicaţi gelul pe suprafaţa exterioară a dinţilor de pe maxilarul superior, deplasând degetul dinspre molari spre incisivi (din spatele arcadei dentare, spre faţă)
  4. Repetaţi procedeul si pe cealaltă jumătate a arcadei dentare superioare.

Gel Antitartru Platinum Oral Clean & Care, indicatii de aplicare Ulterior gelul se va distribui uniform în cavitatea orală, prin intermediul salivei şi a miscărilor limbii.

Important: câinele sau pisica nu va trebui sa manânce sau să bea apa, timp de 30 de minute, înainte şi după aplicarea gelului. Lungimea (în cm) a benzii de gel, raportată la greutatea animalului de companie o poţi afla din următorul tabel: Gel Antitartru Platinum Oral Clean & Care, dozareSuccesul tratamentului depinde, de aplicarea corectă a dozei adecvate de gel.

Un flacon contine 120 ml de gel si are o valabilitate 2 ani de la data deschiderii.

Gelul Oral Clean & Care Classic are un gust un gust uşor de mentă spre deosebire de Gelul Platinum Oral Clean & Care Wild Salmon,  care are o aromă de somon sălbatic.

Brand Platinum Natural
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat