PLATINUM NATURAL Puppy Mini, cu Pui, Hrana Uscata Pentru Caini Juniori de Talie Mica, 1.8kg (2x900g)

SKU
PLAZA111204
72,99 RON
In stoc
Gătite în sucul propriu de carne și uscate cu grijă, cu o umiditate de 18%, sortimentele Platinum Natural sunt o hrana suculenta, cu miros si gust real de carne, pe care cainii o vor accepta fara rezerve

Hrana uscată pentru câini juniori de talie mica Platinum Mini Puppy Chicken, este preparata prin gătirea cărnii proaspete de pui în sucul propriu, fara adaos suplimentar de apa.

Gatitul carnii proaspete lent, in suc propriu, este un mod special de preparare, care provine din bucataria umana, nu din industria hranei pentru animale.

Procedeul se bazeaza pe tehnici de preparare pe care bucătarii de top le folosesc adesea pentru a face carnea mai gustoasă și, mai sănătoasă prin sucul de carne.

Gătitul in suc de carne, fara adaos suplimentar de apa, este o combinație a acestor tehnici de pregătire, adaptate nevoilor fizice și intereselor câinelui.

Carnea proaspătă este gătită doar în propriul suc de bogat în nutrienți, la fel că în bucătărie.

Hrana uscată Platinum Puppy Mini Chicken, este gătită la o temperatură scăzută iar sucul de carne este concentrat constant prin tehnica de gătire lentă.

Datorita acestui mod de preparare, acest sortiment de hrana uscata pentru caini este:
  • deosebit de hrănitoare
  • un adevarat treat pentru câinele tău
  • usor masticabil și moale datorită sucului de carne
  • usor digerabil
  • nu produce balonări
Gătitul cu suc de carne ridică hrana pentru câini la nivelul calitativ al hranei destinate consumului uman.

Pentru a mentine calitatea hranei la cele mai inalte standarde, producatorul testeaza sortimentele de hrana uscata pentru caini Platinum Natural, în mod regulat și independent prin intermediul unuia dintre cele mai renumite centre de testare din Germania, TÜV SÜD ELAB.

Lista ingredientelor: Pui proaspăt (73%), orez, proteine ​​de pui uscate, pește uscat, proteine ​​de pasăre hidrolizate, pulpă de mere uscată, ulei de somon, drojdie de bere uscată, ulei de in presat la rece, ulei de măsline presat la rece, clorură de potasiu.

Constituienti analitici: Proteină crudă 27,0%, Grăsime crudă 16,0%, Cenușă crudă 7,9%, Fibră crudă 2,0%, Calciu 1,5%, Fosfor 1,0%, Umiditate (Suc concentrat de carne) 19%.

Vitamine si oligoelemente pe kg: Vitamina A 10.000 IE, vitamina D3 1.600 IE, vitamina E 150 mg, vitamina K1 2 mg, vitamina B1 3 mg, vitamina B2 4 mg, vitamina B6 4 mg, vitamina B12 40 mcg, niacina 20 mg, acid pantotenic 8 mg, biotina 100 mcg, acid folic 300 mcg, colina 500 mg, fier 75 mg, zinc 190 mg, mangan 90 mg, cupru 19 mg, cobalt 1 mg, iod 1,5 mg, seleniu 0,3 mg.

Conservate cu sorbat de potasiu natural, din sorb.

Cu antioxidanti pe bază de vitamine: extracte bogate in tocoferol de origine naturală.

Gătite în sucul propriu de carne și uscate cu grijă, cu o umiditate de 18%, sortimentele Platinum Natural sunt o hrana suculenta, cu miros si gust real de carne, pe care cainii o vor accepta fara rezerve

Brand Platinum Natural
Talie Toy (1 - 5 kg), Mica (2 - 10 kg)
Varsta 0 - 6 săptămâni, Junior
Indicatii Speciale Fără
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat