PLATINUM Natural Pet Food & Care Puppy, cu Pui, Hrana Uscata Caini Juniori 1.5kg

SKU
110280-01
42,99 RON
In stoc

PLATINUM Natural Pet Food & Care Puppy, cu Pui, Hrana Uscata Caini Juniori 1.5kg

Gama premium de hrana uscata pentru câini, Platinum Natural este una dintre puţinele ce folosesc numai ingrediente de calitate superioara, care intrunesc toate standardele pentru a fi admise şi în consumul uman.

Platinum Natural Puppy cu Carne de Pui este un sortiment de hrană uscată superpremium, special formulat pentru a acoperi integral cerinţele nutriţionale şi energetice crescute ale puilor de căţel, aflaţi în perioada de creştere şi dezvoltare intensă. (de la înţărcare pâna la vârsta adultă).

Datorita compozitiei sale naturale, sănătoase şi a usurinîei cu care este digerată, alimentul asigură o dezvoltare sănătoasă şi puternică.

De asemenea, nu contine conservanţi artificiali sau aditivi chimici, care ar putea dăuna organismului imatur al puilor.

Alimentul conţine minim 73 %, carne proaspătă de pasăre, de calitate superioară. Bucăţile de carne sunt gătite, impreună cu orezul, în suc propriu, fără nici un adaos suplimentar de apă.

Ulterior alimentul este deshidratat încet la temperatura camerei, iar la finalul procesului sunt adăugate: grăsimi şi uleiuri (presate la rece), vitamine, minerale, extracte din plante medicinale.

Adăugarea acestor ingrediente valoroase la temperatura camerei, garantează mentinerea integrală a valorii lor nutriţionale.

Hrana este ambalată în atmosferă contolată (vid), în pungi alimentare din aluminiu de calitate superioara. Aceasta modalitate de ambalare garantează menţinerea constantă a calităţilor nutriţionale şi a prospeţimii hranei, de la prima până la ultima înghiţitură.

Să vedem, pe scurt, câteva din avantajele folosirii acestui sortiment de hrană în alimentaţia juniorului tău:

 • Având o umiditate reziduală de 18 %, constând din suc propriu de carne, alimentul este suculent, miroase intens a carne şi realmente are gust de carne. Chiar şi cel mai mofturos dintre puii de căţel va adora acest aliment.
 • Produsul nu conţine decât ingrediente de calitate superioară, similare cu cele folosite în consumul uman.
 • Este lipsit de:
  • Resturi rezultate din procesul de abatorizare
  • Resturi şi sub-produse de origine vegetală sau animală
  • Ingrediente modificate genetic
  • Conservanti artificiali, aditivi alimentari şi potenţatori de gust
 • Hrana este uşor digerabilă şi nu solicită tractul gastrointestinal sensibil al puilor. Prin urmare, poate fi folosită, fără probleme, în alimentaţia zilnica şi a exemplarelor cu sensibilitate digestivă sau predispuse la intoleranţe alimentare.
 • De asemenea nu solicită intens funcţiile ficatului sau a rinichilor. Astfel contribuie la prevenirea imbolnavirii acestor organe vitale, în stadiile mai târzii de viaţă (adult, senior).
 • Aportul de proteine de înaltă calitate asigură dezvoltarea optimă masei musculare a câinelui, în condiţiile menţinerii constante a greutăţii.
 • Grăsimile şi uleiurile presate la rece furnizează energia necesară pentru a menţine puiul activ şi cu poftă de joacă, pe parcursul întregii zile. Totodată hrănesc firul de păr, menţinând blana lucioasă şi strălucitoare.
 • Datorită ingredientelor de calitate superioară şi a modalitaţii de ambalare în vid (hrana nu poate fi contaminată cu acarieni), Platinum Natural Puppy cu carne de pui, nu determină, decât foarte rar, intoleranţă sau alergii alimentare la câinii sănătoşi.
 • Punga rezistentă din aluminiu asigură pastrarea permanenta prospeţimii şi a aromei alimentului. Cainele tău va mânca cu plăcere întregul conţinut, de la prima până la ultima inghiţitură.

Tip: hrană completă uscată

Producator: Platinum GmBH & CO KG / Germania

Varietate: superpremium, cu minim 73% carne proaspătă de pui.

Recomandat: in alimentatia zilnica a puilor de căţel, de la înţărcare (6 – 8 săptamâni) şi până la varsta adultă şi indiferent de talie.

Prezentare: ambalaje alimentare din aluminiu de 1.5 kg şi 5 kg.

Lista ingredientelor: Carne de pui proaspata 73% , orez, grasime de pui, faina de carne de pasare, peste proaspat uscat, fibre de sfecla, carne de pasare hidrolizata, ulei de somon, drojdie de bere uscata, ulei din seminte de in presat la rece, ulei de masline presat la rece, clorura de potasiu.

Conservate cu sorbat de potasiu, obţinut natural din sorb. Cu antioxidanti pe bază de vitamine: extracte bogate in tocoferol de origine naturala.

Constituienti analitici: Proteină bruta: 27.0%, Grăsime bruta: 16.0%, Cenușă bruta: 6.9%, Fibre alimentare: 2.0%, Umiditate 18% (supă concentrată de carne), Calciu 1.5%, Fosfor 1.0%.

Tabel cu Raţia Zilnică Recomandată

Hrana Pui de Caine Platinum Natural Puppy, indicatii de hranire Salvează Salvează

Brand Platinum Natural
Talie Toy (1 - 5 kg), Mica (2 - 10 kg), Medie (10 - 25 kg), Mare (25 - 45 kg)
Varsta 0 - 6 săptămâni, Junior
Indicatii Speciale Fără
Ingredient principal Pui
Ambalaj Sac
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat