PLATINUM Natural Pet Food & Care Adult, cu Porc Iberic, Hrana Uscata Caini, 1.5kg

SKU
110278-01
48,99 RON
In stoc

PLATINUM Natural Pet Food & Care Adult, cu Porc Iberic, Hrana Uscata Caini, 1.5kg

Gama premium de hrana uscata pentru câini, Platinum Natural este una dintre puţinele ce folosesc numai ingrediente de calitate superioara, care intrunesc toate standardele pentru a fi admise şi în consumul uman.

Platinum Natural Adult cu carne de porc iberic, verdeţuri şi fără cereale este un sortiment de hrană uscată, special formulată pentru a acoperi integral cerintele nutriţionale şi energetice ale cainilor adulţi cu varsta între 1 an şi 7 ani, indiferent de talie, care au apetit capricios (mofturoşi) sau predispuşi la alergii alimentare.

Alimentul conţine minim 70 %, carne proaspătă de porc iberic de calitate superioară. Bucăţile de carne sunt gătite, impreună cu celelalte ingrediente, în suc propriu, fără nici un adaos suplimentar de apă.

Ulterior este deshidratat încet, la temperatura camerei, iar la finalul procesului sunt adăugate: grăsimi şi uleiuri (presate la rece), vitamine, minerale, extracte din plante medicinale.

Adăugarea acestora la temperatura camerei garantează menţinerea integrală a valorii lor nutriţionale.

Hrana este împachetată în atmosferă contolată (vid), în pungi alimentare din aluminiu de calitate superioară. Aceasta modalitate de ambalare garantează menţinerea constantă a calităţilor nutriţionale şi a prospeţimii hranei, de la prima până la ultima înghiţitură.

Să vedem, pe scurt, câteva din avantajele folosirii acestui sortiment de hrană în alimentaţia câinelui tău:

 • Având o umiditate reziduală de 18 %, constând din supă concentrată de carne, alimentul este suculent, miroase intens a carne şi realmente are gust de carne. Chiar şi cel mai mofturos dintre câini va adora acest aliment.
 • Nu conţine decât ingrediente de calitate superioară, similare cu cele folosite în consumul uman.
 • Produsul este lipsit de:
  • Resturi rezultate din procesul de abatorizare
  • Resturi şi sub-produse de origine vegetală sau animală
  • Ingrediente modificate genetic
  • Conservanti artificiali, aditivi alimentari şi potenţatori de gust
 • Hrana este uşor digerabilă şi nu solicită tractul gastrointestinal al câinilor. Prin urmare, poate fi folosită, fără probleme, în alimentaţia zilnica a exemplarelor cu sensibilitate digestivă sau predispuse la intoleranţe alimentare.
 • De asemenea nu solicită intens funcţiile ficatului sau a rinichilor. Astfel contribuie la prevenirea imbolnavirii acestor organe vitale.
 • Aportul de proteine de înaltă calitate asigură dezvoltarea optimă masei musculare a câinelui, în condiţiile menţinerii constante a greutăţii.
 • Grăsimile şi uleiurile presate la rece furnizează energia necesară pentru a menţine câinele activ şi cu poftă de joacă, pe parcursul întregii zile. Totodată hranesc firul de păr, menţinând blana lucioasă şi stralucitoare.
 • Datorită ingredientelor de calitate superioară şi a modalitaţii de ambalare în vid (hrana nu poate fi contaminată cu acarieni), Platinum Natural Adult cu carne de porc iberic şi verdeţuri, nu declanşează, decât foarte rar, intoleranţă sau alergii alimentare la câinii sănătoşi.
 • Punga rezistentă din aluminiu asigură pastrarea permanenta prospeţimii şi a aromei alimentului. Cainele tău va mânca cu plăcere întregul conţinut, de la prima până la ultima inghiţitură.

Tip: hrană completă uscată

Producator: Platinum GmBH & CO KG / Germania

Varietate: superpremium, cu minim 70% carne proaspătă de porc iberic şi verdeţuri.

Recomandat: in alimentatia zilnica a câinilor adulţi şi seniori, cu vârsta mai mare de 1 an, indiferent de talie, mai ales a celor mofturoşi, cu apetit capricios sau predispuşi la alergii.

Prezentare: ambalaje alimentare din aluminiu de 1.5 kg şi 5 kg.

Lista ingredientelor: Carne de porc proaspata (70%, numai porc iberic), cartofi, peste uscat, pulpa uscata de mere, ulei de somon, ulei de masline presat la rece, ulei de in presat la rece, legume uscate (morcovi, rosii, lucerna, broccoli), ceai verde, extract de portocale, extract de grapefruit, drojdie uscate de bere, extract de midii verzi, rozmarin, seminte de ciulin, fenicul uscat , radacina de sarsaparilla, telina salbatica uscata, anghinare uscata, caltunas, extract de ceai de musetel, papadie, gentiana uscata, yucca, clorura de potasiu.

Conservate cu sorbat de potasiu, obţinut natural din sorb. Cu antioxidanti pe bază de vitamine: extracte bogate in tocoferol de origine naturala.

Constituienti analitici: Proteină bruta: 23.0%, Grăsime bruta: 14.0%, Cenușă bruta: 6.3%, Fibre alimentare: 2.0%, Umiditate 18% (supă concentrată de carne), Calciu 1.6%, Fosfor 1.0%.

Tabel cu Ratia Zilnică Estimată

Hrana Platinum Natural cu Porc Iberic si Verdeturi, Indicatii de Hranire

 

Salvează Salvează
Brand Platinum Natural
Talie Toy (1 - 5 kg), Mica (2 - 10 kg), Medie (10 - 25 kg), Mare (25 - 45 kg)
Varsta Adult
Indicatii Speciale Fără
Ingredient principal Porc
Ambalaj Sac
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat