PLATINUM NATURAL Adult Mini Duo Mix, cu Porc Iberic si Vita, Hrana Uscata Pentru Caini Adulti de Talie Mica, 1.8kg (900g Vita si Cartofi | 900g Porc Iberic si Verdeturi)

SKU
PLAZA111221
78,99 RON
In stoc
Gătite în sucul propriu de carne și uscate cu grijă, cu o umiditate de 18%, sortimentele Platinum Natural sunt o hrana suculenta, cu miros si gust real de carne, pe care cainii o vor accepta fara rezerve

Pachet cu hrana uscata pentru caini adulti de talie mica, format din 2 sortimente distincte de Hrana Platinum Natural:

  • PLATINUM NATURAL Adult Mini, cu Porc Iberic, Hrana Uscata Pentru Caini Adulti de Talie Mica, 900g
  • PLATINUM NATURAL Adult Mini, cu Vita, Hrana Uscata Pentru Caini Adulti de Talie Mica, 900g
Hrana uscată pentru câini adulti de talie mica Platinum Mini, este preparata prin gătirea cărnii proaspete în sucul propriu, fara adaos suplimentar de apa.

Gatitul lent al carnii proaspete, in suc propriu, este un mod special de preparare, care provine din bucataria umana, nu din industria hranei pentru animale.

Procedeul se bazeaza pe tehnici de preparare pe care bucătarii de top le folosesc adesea pentru a face carnea mai gustoasă și, mai sănătoasă prin sucul de carne.

Gătitul in suc de carne, fara adaos suplimentar de apa, este o combinație a acestor tehnici de pregătire, adaptate nevoilor fizice și intereselor câinelui.

Carnea proaspătă este gătită doar în propriul suc de bogat în nutrienți, la fel că în bucătărie.

Hrana uscată Platinum Adult Mini este gătită la o temperatură scăzută iar sucul de carne este concentrat constant prin tehnica de gătire lentă.

Datorita acestui mod de preparare, acest sortiment de hrana uscata pentru caini este:
  • deosebit de hrănitoare
  • un adevarat treat pentru câinele tău
  • usor masticabil și moale datorită sucului de carne
  • usor digerabil
  • nu produce balonări
Gătitul cu suc de carne ridică hrana pentru câini la nivelul calitativ al hranei destinate consumului uman.

Pentru a mentine calitatea hranei la cele mai inalte standarde, producatorul testeaza sortimentele de hrana uscata pentru caini Platinum Natural, în mod regulat și independent prin intermediul unuia dintre cele mai renumite centre de testare din Germania, TÜV SÜD ELAB.

Lista ingredientelor Platinum Natural Adult Mini cu Vita si Cartofi: Carne proaspătă de vită (70%), cartofi uscați (12%), mazăre uscată, linte uscată, pulpă de mere uscată, pește uscat, drojdie de bere uscată, ulei de somon, ulei de măsline presat la rece, extract de yucca, extract de midie cu buze verzi, morcovi, roșii uscate, gălbenele uscate în poziție verticala, păpădie uscată, broccoli uscat, ceai verde uscat, mușețel uscat, oregano uscat, semințe de ciulin de lapte uscate, semințe de afine uscate, alge marine, clorură de potasiu.

Constituienti analitici Platinum Natural Adult Mini cu Vita si Cartofi: Proteina ​​bruta 24,0% din carne de vita, grăsimi brute 16,0%, Cenușă brută 7,0%, Fibră brută 3,5%, Calciu 1,5%, Fosfor 0,8%, Umiditate (conținut natural) 19,0%

Lista ingredientelor Platinum Adult Mini cu Porc Iberic si Verdeturi: Carne proaspătă de porc iberic(70%, exclusiv din carne de porc iberic), cartofi uscați, pește uscat, drojdie de bere uscată, pulpă de mere uscată, ulei de somon, extract de yucca, ulei de in presat la rece, ulei de măsline presat la rece, extract de midie cu buze verzi, morcovi uscați, roșii uscate, gălbenele uscate, păpădie uscată, broccoli uscat, ceai verde uscat, mușețel uscat, oregano uscat, semințe de ciulin de lapte uscate, semințe de afine uscate, alge marine uscate, clorură de potasiu.

Constituienti analitici Platinum Adult Mini cu Porc Iberic si Verdeturi
: Proteină crudă 23% din carne de porc iberic, Grăsime crudă 14,0%, Cenușă crudă 7,8%, Fibră crudă 2,0%, Calciu 1,6%, Fosfor 1,0%, Umiditate (suc natural din carne) 19%.

Conservate cu sorbat de potasiu natural, din sorb.

Cu antioxidanti pe bază de vitamine: extracte bogate in tocoferol de origine naturală.

Gătite în sucul propriu de carne și uscate cu grijă, cu o umiditate de 18%, sortimentele Platinum Natural sunt o hrana suculenta, cu miros si gust real de carne, pe care cainii o vor accepta fara rezerve

Brand Platinum Natural
Talie Toy (1 - 5 kg), Mica (2 - 10 kg)
Varsta Adult
Indicatii Speciale Fără
Ambalaj Sac
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat