Placa Oblica Pentru Zgariat, cu Suport, Sisal Bej, Plus Negru, 30x40cm | Inaltime 42cm

SKU
280008
109,99 RON
In stoc

Daca pisica ta îşi ascute ghearele zgâriind mobilierul sau pereţii casei, acest accesoriu îţi va salva casa de urmele acestor manifestări instinctuale naturale.

Scopul acestui sisal este de a menţine pisica activă şi ocupată cât mai mult timp. Totodată are rolul de a-i asigura acesteia o suprafaţă optimă pentru pentru manifestarea unor instincte naturale, cum ar fi zgâriatul sau ascuţitul ghearelor.

Caracteristici:

  • Accesoriu practic, folosit de pisici la zgâriat şi ascuţit ghearele, recomandat pentru protecţia pereţilor şi mobilierului caselor, care găzduiesc aceste animale de companie.
  • Sisalul este astfel conceput încât să mentină pisica activă şi ocupată să-şi manifeste instinctele naturale departe de mobilierul sau pereţii casei.
  • Cele două jucării au rolul de a menţine treaz interesul pisicilor pentru acest accesoriu.

Suprafaţa plată pentru zgâriat este acoperită cu sisal natural foarte rezistent, a carui textură o face irezistibilă pentru orice felină. Sisalul este fixat în poziţie oblică cu ajutorul unui suport din lemn solid, care-i asigură şi stabilitatea.

Toate elementele ansamblului (mai puţin partea activă) sunt acoperite cu un pluş negru de calitate.

Sisalul este dotat cu două jucării, care menţin interesul pisicii pentru acest accesoriu şi îi oferă acesteia modalităţi alternative de a-şi consuma energia.

Detalii tehnice:

  • Dimensiuni sisal: 30 cm x 42 cm x 40 cm
  • Culoare: negru cu alb

În concluzie,

investiţia într-un astfel de accesoriu se dovedeşte a fi una profitabilă, întrucât nu numai că oferă pisicii tale un spaţiu de joacă şi ascuţit ghearele, dar protejează restul casei de efectele nedorite ale impulsului natural al pisicilor de a-şi ascuţi ghearele.

Brand Trixie
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat