MONGE Gift Mini Junior Dental Sticks, cu Miel si Anason, Recompense Caini Juniori Pentru Igiena Orala, 120g

SKU
130579
14,99 RON
In stoc

Monge Gift Mini Puppy & Junior Dental Sticks cu Miel si Anason este o recompensa functionala pentru caini juniori de talie mica si foarte mica.

Este destinata mentinerii igienei orale a acestor pui de catel

Compoziţia, forma specială şi textura acestor recompense este special formulată pentru a contribui la îndepartarea mecanica a placii bacteriene si a depozitelor de tartru, formate la baza dintilor.

Folosirea regulata a acestor recompense, intrerupe procesul de formare a tartrului dentar prin:
  • Indepartarea mecanica a fragmentelor alimentare rămase între dinţi
  • Prevenirea formării plăcii bacteriene
Monge Gift Mini Puppy & Junior Dental Sticks cu Miel si Anason nu contine cereale si are o singura sursa de proteine animale, respectiv carnea de miel o sursa pretioasa de proteine cu valoare biologica ridicata si foarte digerabila.

Formula este imbogatita cu vitamina C pentru sanatatea orala si se caracterizeaza printr-un continut scazut de grasimi pentru a mentine o greutate corporala ideala.

Are un continut bogat in fibre alimentare, care cresc elasticitatea recompensei si ii imbunatatesc textura, stimuland astfel masticatia

Includerea ingredientelor botanice, cum ar fi anasonul, excelent pentru mentinerea igienei orale a cainilor, este rezultatul cercetarii din Italia pentru a sustine calitatea vietii cainilor nostri.

Fara coloranti artificiali si zaharuri adaugate.

Lista ingredientelor: miel uscat (30%), cartofi, glicerina, tapioca, pulbere de celuloza, produse din prelucrarea ierburilor (Anason - Pimpinella anisum L.0,1%).

Constituienti analitici: proteine brute: 17%, fibra bruta: 2%, grasimi brute: 2%, cenusa bruta: 8%, umiditate: 25%, energie metabolizata: 2375 kcal/kg.
Brand Monge
Talie Toy (1 - 5 kg), Mica (2 - 10 kg)
Varsta 0 - 6 săptămâni, Junior
Indicatii Speciale Fără
Ingredient principal Miel
Ambalaj Punga
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat