MONGE Gift Medium - Maxi Junior Dental Sticks, cu Porc, Recompense Caini Juniori Tale Medie sau Mare, Pentru Igiena Orala, 210g

SKU
130583
21,99 RON
In stoc

Monge Gift Medium-Maxi Puppy & Junior Dental Sticks cu porc si Gheara Diavolului este o recompensa functionala pentru caini juniori de talie medie sau mare, recomandata pentru mentinerea igienei orale si a unei respiratii fresh.

Compoziţia, forma specială şi textura acestor recompense este special formulată pentru a contribui la îndepartarea mecanica a placii bacteriene si a depozitelor de tartru, formate la baza dintilor.

Folosirea regulata a acestor recompense, intrerupe procesul de formare a tartrului dentar prin:
  • Indepartarea mecanica a fragmentelor alimentare rămase între dinţi
  • Prevenirea formării plăcii bacteriene
Monge Gift Medium-Maxi Puppy & Junior Dental Sticks cu Porc nu contine cereale si are o singura sursa de proteine animale, respectiv carnea de porc o sursa pretioasa de proteine cu valoare biologica ridicata si foarte digerabila.

Formula este imbogatita cu vitamina C pentru sanatatea orala si se caracterizeaza printr-un continut scazut de grasimi pentru a mentine o greutate corporala ideala.

Are un continut bogat in fibre alimentare, care cresc elasticitatea recompensei si ii imbunatatesc textura, stimuland astfel masticatia

Includerea ingredientelor botanice, cum ar fi gheara diavolului pentru sustinerea articulatiilor, este rezultatul cercetarii Made in Italy pentru a sustine calitatea vietii cainilor nostri.
.
Fara coloranti artificiali si zaharuri adaugate.

Lista ingredientelor: carne de porc uscata (30%), cartofi, glicerina, tapioca, pulbere de celuloza, produse din prelucrarea plantelor aromatice (Gheara diavolului - Harpagophytum procumbens 0,1%).

Constituienti analitici: proteina bruta: 23%, fibra bruta: 3%, grasimi brute: 2%, cenusa bruta: 3,5%, umiditate: 25%,

Energie metabolizata: 2498 kcal/kg.
Brand Monge
Talie Medie (10 - 25 kg), Mare (25 - 45 kg)
Varsta 0 - 6 săptămâni, Junior
Indicatii Speciale Fără
Ingredient principal Porc
Ambalaj Punga
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat