Minge Cauciuc cu Maner Tip Cordelina 6cm

SKU
150059
14,99 RON
In stoc

Minge Cauciuc cu Maner Tip Cordelina 6cm

Mingea Cauciuc cu Maner Tip Cordelina imbina in mod fericit caracteristicile a doua dintre cele mai apreciate jucarii de catre caini:

  • Mingea plina, realizata din cauciuc natural prelucrat termic, perfecta pentru o multitudine de activitati interactive de tip: aruncare – recuperare, ascundere – cautare, aport, etc dar si pentru controlul muscaturii sau ros si mestecat.

  • Snurul tip cordelina, excelent pentru jocuri de confruntare, sau pentru a tine cainele ocupat in perioadele cand este lasat singur.

Destinatia acestei jucarii este multipla. Se preteaza foarte bine atat pentru activitati interactive intense, desfasurate in mediul exterior ( jocuri de confruntare, de aport sau cautare si recuperare), cat si pentru momentele in care cainele este lasat singur. Textura diferita a celor doua componente, va mentine treaz, ore intregi, interesul animalului pentru aceasta jucarie.

Manerul lung din cordelina terminat cu o bucla, asigura o priza mai buna si permite aruncarea mingii la distante mari. Acest aspect care contribuie la cresterea atractivitatii jocurilor de cautare si aport.

Jucaria este recomandata, indeosebi cainilor de talie medie sau mare, activi si dornici de exercitii in aer liber. In egala masura si exemplarele de talie mica se pot bucura de aceasta jucarie, in interactiuni similare dar adaptate lor.

Varsta animalului de companie nu reprezinta un criteriu in alegerea acestei jucarii. Este la fel de indragita de juniori, adulti sau seniori.

Rezistenta materialului din care este confectionata, combinata cu tehnica de impletire, confera jucariei o durata de viata ridicata, chiar si in conditiile unor utilizari sustinute si intense.

Caracteristici:

  • Jucarie ondulata cu aspect sferic, plina, avand un diametru de 6 cm. Este realizata din cauciuc natural (TPR, prelucrat termic), fiind durabila si rezistenta la ros si mestecat.
  • De minge este atasata o cordelina, cu o lungime de 30 cm, care este realizata dintr-un mix de fibre sintetice si bumbac.
  • Produsul este recomandat ca accesoriu intr-o multitudine de jocuri interactive, care se desfasoara cu predilectie in mediul exterior (outdoor). De asemenea, poate tine cainele ocupat o buna perioada de timp, cand este lasat singur.
  • Jucaria este recomandata in principal cainilor activi, de talie medie sau mare, indiferent de varsta. Cainii de talie mica, vor aprecia in egala masura, oportunitatile oferite de aceasta jucarie.
  • Este rezistenta la ros si mestecat si datorita texturii contribuie mentinerea sanatatii gingivale si dentare, prin prevenirea depunerilor si indepartarea tartrului.
  • Instructiuni de curatare: jucaria este usor de curatat, prin spalare cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie.
  • Produsul este 100 % sigur si nu contine substante toxice, care ar putea putea pune in pericol sanatatea sau viata cainelui.
  • Precautii: Nici o jucarie destinata animalelor de companie nu este indestructibila. Ingestia unor fragmente din acest produs, poate determina probleme digestive. Pentru un plus de siguranta si prevenire a accidentelor, indepartati jucariile deteriorate din preajma animalului de companie.
Brand Trixie
Material Cauciuc Natural
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat