LUGO Loc de Joaca Pentru Pisici, Plus Maro si Turcoaz, Diametru 45cm | Inaltime 103cm

SKU
280085
329,99 RON
In stoc

 

 

Această combinaţie fericită de spaţii de odihnă, pentru joacă şi suprafeţe pentru ascuţit ghearele sau cătărat, oferă pisicilor crescute în casă un loc deosebit de atractiv, ideal pentru a petrece momente intense de joacă sau clipe plăcute de odihnă şi relaxare.

Sisalul natural, care infăşoară strâns stâlpul de susţinere, oferă felinelor o excelentă suprafaţă pentru a-şi manifesta nestingherit instinctul natural de ascuţire al ghearelor. În acest mod, accesoriul joacă şi un important rol de protecţie al mobilierului casei împotriva efectelor nedorite (zgârieturi, rupturi, etc) ale acestor manifestări instinctuale.

Toate celelalte segmente ale ansamblului sunt acoperite cu un pluş gros, pufos şi călduros, care conferă ansamblului un aspect estetic deosebit.

  • Baza circulară, cu un diametru de 45 cm este realizată din lemn şi acoperită cu pluş. Asigură stabilitate şi siguranţă în utilizare.
  • Platformele circulare, sunt dispuse pe două nivele. Peretii laterali sunt rigizi şi uşor înalţaţi, suficient pentru a oferi pisicilor un spaţiu de odihnă, unde să se simtă în siguranţă.
  • Stâlpii de susţinere sunt înfăşuraţi in sisal natural rezistent, care asigură un loc ideal de manifestare a instinctelor naturale ale felinelor ( de a se căţăra şi ascuţi ghearele).
  • În acest mod, accesoriul joacă şi un important rol de protecţie al mobilierului casei împotriva efectelor nedorite (zgârieturi, rupturi, etc) ale acestor manifestări instinctuale.

Detalii tehnice:

  • Diametru bază: 45 cm
  • Înălţime ansamblu: 103 cm
  • Diametru stâlpi susţinere: 9 cm

În concluzie, investiţia într-un astfel de ansamblu de joacă se dovedeşte a fi una profitabilă, întrucât nu numai că oferă un spaţiu de joacă si odihnă deosebit pisicii tale, dar protejează restul casei de efectele nedorite ale impulsului natural al pisicilor de a-şi ascuţi ghearele.

 

Brand Trixie
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat