Lant Pentru Curte 8 m

SKU
170043-02
47,99 RON
In stoc

Accesoriu destinat limitarii temporare a spatiului de miscare al cainilor de paza sau al exemplarelor crescute afara, in situatiile care impun acest lucru.

Produsul este recomandat pentru caini de talie medie sau mare, avand o greutate de maxim 50 kg

  • Realizat dintr-un cablu metalic (otel) rezistent, cu o lungime de 5 sau 8 m
  • Invelisul din PVC al cablului previne degradare rapida (ruginirea) a acestuia sub actiunea conditiilor atmosferice (umezeala, ploi, etc)
  • Carabina rotativa impiedica incalcirea cablului in timpul deplasarilor cainelui
  • Mecanismul de absortie a socurilor impiedica ranirea accidentala a cainelui in timpul tractiunilor bruste
  • Produs disponibil in doua variante de marime:
    • 5 m
    • 8 m
  • Culoare: rosu

Atentie! Mentinerea cainelui legat in lant trebuie sa fie limitata in timp si numai in situatiile care impun acest lucru.

Un caine legat in permanenta va prezenta modificari comportamentale grave ( devine agresiv cu toata lumea, inclusiv detinatorul, incepe sa latre excesiv, etc), care fac dificila intretinerea lui si nu de putine ori, chiar coexistenta cu animalul de companie.

Pentru a evita aparitia acestor modificari de comportament, cainele trebuie lasat liber pe parcursul noptii sau cel putin 6 – 8 ore pe zi.

Nu este recomandata legarea in lant a exemplarelor tinere, intrucat se pot inregistra repercusiuni grave asupra dezvoltarii ulterioare, fizice si psihice, ale acestora.

Zgarda cainelui legat, trebuie sa suficient de lata si groasa ca sa impiedice animalul sa scoata capul sau sa se sufoce.

Trebuie confectionata dintr-un material usor si comod la purtare (chinga, piele).

Stransoarea zgarzii este considerata normala atunci cand putem introduce cu usurinta doua degete intre accesoriu si gatul cainelui.

Se recomanda legarea lantului de un inel care culiseaza pe o sarma, marind astfel suprafata de miscare a cainelui.

Brand Trixie
Material Metal
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat