Jucarie HIPOPOTAM din Latex, 17cm

SKU
150068
30,99 RON
In stoc

Jucarie HIPOPOTAM din Latex, 17cm

Jucaria Hipopotam din Latex, este produs deosebit de atractiv si amuzant, care va deveni preferata cainelui, la scurt timp dupa ce a primit-o.

Realizata din latex de calitate superioara si umpluta cu fulgi de burete, jucaria este rezistenta la solicitarile din timpul jocului animalului de companie (tractiuni, scuturaturi, muscaturi, etc).

Datorita fluierului incorporat, cand este stransa emite sunete vesele, care atrag cainele si mentin treaz interesul acestuia pentru jucarie.

Produsul este recomandat, in principal, pentru activitati de interior (indoor), cand dorim sa tinem cainele ocupat in perioadele cand este lasat singur in casa.

Chiar daca este destinata, in principal, jocurilor individuale, rezistenta si durabilitatea produsului permite utilizarea acestuia in activitatile interactive in aer liber sau in casa, cand dorim sa petrecem momente amuzante alaturi de micul nostru companion.

Prietenii nostri de talie mica, indiferent de varsta, sunt principalii beneficiari ai acestei jucarii atractive. Juniorii vor gasi in Hipopotam un adevarat tovaras de joaca si cuibarit, in momentele cand sunt singuri. Dar si adultii sau seniorii se vor bucura, in egala masura, de aceasta jucarie.

Cu toate ca jucaria este rezistenta la ros si mestecat, ea nu este recomandata exemplarelor avide sa roada toate obiectele la indemana.

  • Dimensiune: lungimea jucariei este de 17 cm
  • Culoare: gri inchis
  • Instructiuni de curatare: jucaria este usor de curatat, prin spalare cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie. Produsul este 100 % sigur si nu contine substante toxice, care ar putea putea pune in pericol sanatatea sau viata cainelui. Special conceputa pentru animalele de companie nu contine piese de dimensiuni mici, care pot fi inghitite, sau care pot rani.
  • Precautii: Nici o jucarie destinata animalelor de companie nu este indestructibila. Ingestia unor fragmente din acest produs, poate determina probleme digestive. Pentru un plus de siguranta si prevenire a accidentelor, indepartati jucariile deteriorate din preajma animalului de companie
Brand Trixie
Material Latex
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat