Jucarie FRANGHIE cu 4 Noduri 54cm

SKU
150047
15,99 RON
In stoc

Jucarie FRANGHIE cu 4 Noduri 54cm

Jucarie Franghie cu 4 Noduri este destinata, in principal, cainilor activi de talie mare sau medie, care adora activitatile in aer liber si orele de joaca petrecute impreuna cu detinatorul.

De asemenea poate fi folosita pentru a mentine cainele ocupat in perioadele cand este lasat singur.

El va petrece ore intregi rontaind si mestecand franghia, sau se va angrena in activitati individuale (de exemplu arunca franghia dupa care o cauta)

Rezistenta materialului din care este confectionata, combinata cu tehnica de impletire, confera jucariei o durata de viata ridicata, chiar si in conditiile unor utilizari sustinute si intense.

Cainii apreciaza acest gen de jucarie.

Textura moale dar deosebit de rezistenta le asigura ore intregi de ros si mestecat.

Este ideala ca suport intr-o multitudine de jocuri interactive ( aport, tractiune, ascundere – cautare, etc), care intaresc legatura speciala stabilita intre om si prietenul sau patruped.

Caracteristici:

  • Jucarie textila sub forma de franghie impletita, innodata strans la capete. Pentru a creste atractivitatea si rezistenta la roadere, pe lungimea franghiei au fost realizate inca doua noduri suplimentare.
  • Este realizata dintr-un mix de fibre textile artificiale si fibre naturale de bumbac
  • Recomandat cainilor de talie mare si medie, indiferent de varsta
  • Este rezistenta la ros si mestecat si datorita texturii contribuie mentinerea sanatatii gingivale si dentare, prin prevenirea depunerilor si indepartarea tartrului.
  • Jucaria are o lungime de 54 cm si este colorata divers.
  • Instructiuni de curatare: jucaria este usor de curatat, prin spalare cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie.
  • Produsul este 100 % sigur si nu contine substante toxice, care ar putea putea pune in pericol sanatatea sau viata cainelui.
  • Precautii: Nici o jucarie destinata animalelor de companie nu este indestructibila. Ingestia unor fragmente din acest produs, poate determina probleme digestive. Pentru un plus de siguranta si prevenire a accidentelor, indepartati jucariile deteriorate din preajma animalului de companie.
Brand Trixie
Material Frânghie
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat