Jucarie Denta Fun OS MENTOLAT din Cauciuc 15cm

SKU
150064
34,99 RON
In stoc

Jucarie Denta Fun OS MENTOLAT din Cauciuc 15cm

Jucarie Denta Fun Os Mentolat din Cauciuc Natural Impregnat cu Arome de Menta, este un produs cu un aspect deosebit, ce permite curatirea dintilor si mentinerea sanatatii cavitatii orale a cainelui intr-un mod natural, mult mai amuzant si mai putin stresant decat utilizarea periei de dinti.

Jucaria ii permite cainelui nostru sa-si satisfaca impulsul natural de a roade sau mesteca obiecte.

Urmare a texturii si a designului special, produsul actioneaza asemenator unei perii de dinti, contribuind la indepartarea depozitelor de tartru si impiedica formarea altora noi.

Totodata asigura un masaj energic al gingiilor cu un efect benefic asupra sanatatii acestora.

Aroma de menta, cu care este impregnata jucaria, improspateaza respiratia cainelui si atenuaza mirosul neplacut al acesteia.

Utilitatea acestui produs nu este limitata la a tine cainele ocupat cu roaderea sau mestecarea lui.

Jucaria poate fi folosita cu succes intr-o multitudine de activitati in aer liber, prin care interactionam cu animalul nostru de companie ( jocuri de aruncare si aport a mingii, ascundere si cautare, etc).

Nu este recomandata in jocuri de confruntare, intrucat nu asigura o priza buna in mana detinatorului.

Caracteristici:

  • Jucarie din cauciuc natural rezistent la ros si proiectata special pentru masajul si curatirea dintilor si gingiilor in timpul rosului. Are aspectul unui os cilindric, ceea ce ii asigura un plus de atractivitate si o suprafata activa mai mare.
  • Destinatia principala a produsului este de a mentine cainele ocupat in perioadele cand este lasat singur, fiind adaptat pentru ros si mestecat intens. Prin intermediul acestor activitati naturale, jucaria are o contributie importanta in mentinerea sanatatii cavitatii bucale.
  • Datorita aromelor de menta cu care este impregnata, jucaria contribuie la eliminarea mirosului neplacut si la improspatarea respiratiei cainelui.
  • Designul produsului permite folosirea acestuia si intr-o multitudine de activitati in aer liber, intre noi si animalul nostru de companie (jocuri de aport, de cautare, etc)
  • Jucaria este recomandata cainilor de talie medie si mare, indiferent de varsta acestora.
  • Dimensiuni: Osul are o lungime de 15 cm
  • Culoare: verde cu alb
  • Instructiuni de curatare: jucaria este usor de curatat, prin spalare cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie.
  • Produsul este 100 % sigur si nu contine substante toxice, care ar putea putea pune in pericol sanatatea sau viata cainelui.
  • Precautii: Nici o jucarie destinata animalelor de companie nu este indestructibila. Ingestia unor fragmente din acest produs, poate determina probleme digestive. Pentru un plus de siguranta si prevenire a accidentelor, indepartati jucariile deteriorate din preajma animalului de companie.
Brand Trixie
Material Cauciuc Natural
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat