Jucarie Cauciuc Camion cu Snur 32cm

SKU
150058
41,99 RON
In stoc

Jucarie Cauciuc Camion cu Snur 32cm

Ideala pentru jocuri de confruntare sau pentru cainii carora le place sa roada, Jucaria Cauciuc Camion cu Snur combina in mod fericit caracteristicile a doua accesorii deosebit de apreciate de animalele de companie:

  • Anvelopa, realizata din cauciuc natural cu insertie de fibre textile, pentru a-i creste rezistenta la ros si mestecat

  • Manerul realizat din franghie impletita. Asigura o priza buna a mainii pentru jocurile de confruntare, sau permite aruncarea jucariei la distante mari in timpul antrenamentelor de cautare si aport.

Destinatia acestei jucarii este multipla. Se preteaza foarte bine atat pentru activitati interactive intense, desfasurate in mediul exterior ( jocuri de confruntare, de aport sau cautare si recuperare), cat si pentru momentele in care cainele este lasat singur. Textura diferita a celor doua componente, va mentine constant, ore intregi, interesul animalului pentru aceasta jucarie.

Jucaria este recomandata, indeosebi cainilor de talie medie sau mare, care sunt activi si dornici de activitati in aer liber. In aceeasi masura insa, si exemplarele de talie mica se pot bucura de aceasta jucarie, in interactiuni similare dar adaptate lor.

Varsta animalului de companie nu reprezinta un criteriu in alegerea acestei jucarii. Este la fel de indragita de juniori, adulti sau seniori.

Rezistenta materialului din care este confectionata, combinata cu tehnica de impletire, confera jucariei o durata de viata ridicata, chiar si in conditiile unor utilizari sustinute si intense.

Dimensiuni:

  • Diametrul anvelopa din cauciuc natural = 15 cm
  • Lungimea totala = 31 cm
  • Instructiuni de curatare: jucaria este usor de curatat, prin spalare cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie.
  • Produsul este 100 % sigur si nu contine substante toxice, care ar putea putea pune in pericol sanatatea sau viata cainelui.
  • Precautii: Nici o jucarie destinata animalelor de companie nu este indestructibila. Ingestia unor fragmente din acest produs, poate determina probleme digestive. Pentru un plus de siguranta si prevenire a accidentelor, indepartati jucariile deteriorate din preajma animalului de companie.
Brand Trixie
Material Cauciuc Natural
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat