Jucarie Caini, Franghie Impletita cu Minge si Maner, 38cm | Diametru Minge 8cm

SKU
150595
29,99 RON
In stoc

Jucarie textila sub forma de franghie impletita rigid

Este realizata dintr-un mix de fibre naturale (bumbac) si artificiale (poliester)

Produsul recomandat cainilor activi, indiferent de talie sau varsta

Jucaria este destinata, in principal jocurilor de “confruntare” detinator – animal de companie, dar se preteaza foarte bine si pentru alte activitati interactive ( aruncare si aport, jocuri de cautare, etc), care se desfasoara preponderent in mediul exterior (outdoor)

Datorita manerului lung, mingea poate fi aruncata la distante mari, ceea ce face aceasta jucarie de neinlocuit in antrenamentele de cautare si aport.

De asemenea poate fi folosita pentru a mentine cainele ocupat in perioadele cand este lasat singur. El va petrece ore intregi rontaind si mestecand franghia, sau se va angrena in activitati individuale (de exemplu arunca franghia dupa care o cauta)

Este rezistenta la ros si mestecat si datorita texturii contribuie mentinerea sanatatii gingivale si dentare, prin prevenirea depunerilor si indepartarea tartrului.

Jucaria are o lungime de 31 cm.

Disponibila in culori diferite

Instructiuni de curatare: jucaria este usor de curatat, prin spalare cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie.
Produsul este 100 % sigur si nu contine substante toxice, care ar putea putea pune in pericol sanatatea sau viata cainelui.

Precautii: Nici o jucarie destinata animalelor de companie nu este indestructibila. Ingestia unor fragmente din acest produs, poate determina probleme digestive. Pentru un plus de siguranta si prevenire a accidentelor, indepartati jucariile deteriorate din preajma animalului de companie.
Brand Trixie
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat