Jucarie CAINE din PLUS si Franghie, 32cm

SKU
150078
26,99 RON
In stoc

Jucaria Caine din Plus si Franghie imbina in mod fericit avantajele a doua categorii de jucarii deosebit de apreciate de catre animalele de companie:

 • cele din plus: moi, usoare, accesorii potrivite pentru o multitudine de activitati individuale sau interactive (impreuna cu detinatorul) desfasurate atat in aer liber cat si indoor.
 • cele din franghie impletita: durabile si rezistente la ros, mestecat, tractiuni intense, etc.

Prin urmare Cainele din Plus si Franghie este o jucarie recomandata cainilor activi si energici, care petrec mult timp in aer liber si carora le place sa roada si sa mestece obiectele.

Jucariile din plus sunt accesoriul ideal pentru cainii carora le place sa se cuibareasca, sa mestece si sa roada obiectele. Totodata sunt excelente pentru activitati interactive, de genul jocurilor de confruntare sau aport, care se pot desfasura atat in aer liber (outdoor) cat si in spatii inchise (indoor).

Realizate dintr-un material moale si pufos, retin parfumul detinatorului, ceea ce confera un sentiment de echilibru si securitate animalelor de companie.

Studii comparative realizate cu exemplare de talii, varsta si rase diferite, au demonstrat ca 95 % din caini au preferat jucariile din plus in detrimentul celor din vinyl sau cauciuc.

In timp ce unii caini prefera sa poarte in gura, din loc in loc, jucaria de plus, altora le place sa se cuibareasca impreuna cu ele, sau sa o foloseasca pe post de perna in timpul somnului.

De asemenea, sunt excelente pentru exercitii interactive (aport, jocuri de confruntare, etc), care se desfasoara in aer liber, si contribuie la intarirea legaturii speciale stabilita intre om si animalul sau de companie. In egala masura, permit desfasurarea in siguranta a acestor exercitii in casa sau alte spatii interioare.

Cainele din Plus si Franghie are toate caracteristicile unei jucarii, care va deveni in scurt timp cel mai bun prieten al animalului nostru de companie:

 • Capul si membrele sunt dintr-un plus de calitate, moale si pufos, umplute cu fulgi de burete.
 • Corpul este rigid, din franghie impletita, dispusa circular sub forma de arc.
 • Este o jucarie rezistenta si durabila, conceputa special o utilizare intensa si frecventa
 • Corpul lung al accesoriului pemite cainelui sa il apuce usor cu botul, sa il scuture, sa traga de el sau sa il poarte din loc in loc. Din acest motiv, este de neinlocuit in jocurile de confruntare sau in cele de aruncare si aport.
 • Cand este apasata sau stransa, jucaria emite o serie de sunete, care intriga animalul de companie si mentin treaz interesul acestuia, pentru un timp indelungat.
 • Excelenta pentru exercitii interactive atat in aer liber cat si in casa. Este printre putinele jucarii, care permit jocul cu cainele in casa, in conditii de siguranta si securitate deplina.
 • Este un accesoriu extrem de util pentru a tine cainele ocupat, in perioadele cand este lasat singur. Corpul din franghie impletita, fac produsul rezistent la ros si mestecat si asfel satisface impulsul natural al cainelui de a se relaxa in acest mod.
 • Plusul din care este realizata jucaria retine parfumul detinatorului, ceea ce confera un sentiment de siguranta si atenuaza anxietatea cainilor lasati singuri.
 • Jucaria are o lungime de 32 cm. Este recomandata pentru caini de talie mica si medie.
 • Produsul este 100 % sigur si nu contine substante toxice, care ar putea putea pune in pericol sanatatea sau viata cainelui. Special conceputa pentru animalele de companie nu contine piese de dimensiuni mici, care pot fi inghitite, sau care pot rani.
 • Instructiuni de curatare: jucaria este usor de curatat, prin spalare cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie. Dupa fiecare igienizare Girafa cu Picioare Lungi va arata ca noua.
 • Precautii: Nici o jucarie destinata animalelor de companie nu este indestructibila. Ingestia unor fragmente din acest produs, poate determina probleme digestive. Pentru un plus de siguranta si prevenire a accidentelor, indepartati jucariile deteriorate din preajma animalului de companie.
Brand Trixie
Material Pluș
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat