Hrana Pesti Iaz TEICHSTICKS PREMIUM COLOR, 5kg

SKU
520030
94,99 RON
In stoc

Hrana Pentru Pesti Iaz Teichsticks Premium Color, 5 kg

Acest sortiment alimentar premium, prezentat sub formă de sticksuri flotante roşii, este special formulat pentru a acoperi integral cerinţele nutriţionale ale majorităţii speciilor de peşti de apa rece, crescuţi în iazurile ornamentale: caraşi aurii (chiar şi varietăţile mai pretenţioase), crapi Koi, etc

Produsul este recomandat ca aliment de bază, pentru alimentaţia zilnica a peştilor din iaz în perioada de vară (temperatura apei > 17°C)

Imbogatit cu carotenoizi naturali si xantine, alimentul contribuie esential la intensificarea culorii naturale a pestilor.

Hrana le asigură peştilor o dietă echilibrată, datorită conţinutului optim de proteine de înaltă calitate, grasimi si carbohidraţi, provenind din cereale, carne şi derivate din carne de peste, făină de peşte, vegetale şi derivate vegetale.

Aportul echilibrat de vitamine, minerale şi oligoelemente asigură dezvoltarea corespunzătoare şi menţinerea stării de sănătate a exemplarelor hrănite cu acest aliment complet.

Sticksurile isi pastreaza in apa, forma si atractivitatea pentru pesti, timp indelungat si nu poluaza mediul acvatic.

  • Tip: aliment complet – acopera integral cerintele nutritionale si energetice ale pestilor de iaz.
  • Producator: Interquell / Germania
  • Recomandat: ca hrana de baza, pe parcursul sezonului cald (temp. > 17°C), in alimentatia zilnica a speciilor de pesti de apa rece, crescuti in iazuri.
  • Prezentare: stiksuri de culoare roşie, ambalate în saci de polietilenă de 5 kg, închişi ermetic
  • Lista ingredientelor: Cereale, carne și subproduse de origine animală, produse şi subproduse vegetale, pește și făină de peşte.
  • Constituienti analitici: proteina bruta 28 %, grasime bruta 3.5 %, Fibra bruta 3.5 %, cenusa (substante minerale) 7.5 %, umiditate 8.00 %
Brand Interquell
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat