Hrana Naturala Pesti SERA FD BLOODWORMS 250ml

SKU
720036-03
-9%
Pret special 42,89 RON Pret standard 46,99 RON
In stoc

Hrana Naturala Pesti Sera FD Bloodworms (Larve de Ţânţari)

SERA FD BLOODWORMS ( larve de tantari ) este o hrană excelentă, 100% naturală, foarte apreciată chiar şi de către cele mai pretenţioase exemplare de peşti ornamentali de apă dulce.

  • Contine larve de tantari conservaţi printr-un proces de liofilizare, care mentine în totalitate conţinutul în nutrienţi esenţiali, vitamine, minerale şi oligoelemente.
  • Este recomandată ca hrană alternativă, pentru asigurarea unei alimentaţii variate, speciilor de pesti ornamentali carnivori sau omnivori
  • Conţinutul bogat în proteine de înaltă calitate şi energie stimulează vitalitatea exemplarelor hrănite, creşterea rezistenţei acestora la îmbolnăviri şi intensificarea culorii naturale.
  • Riscul de contaminare al peştilor cu paraziţi sau bacterii potenţial patogene, transmise prin intermediul larvelor de ţânţari, este nul datorită procesului de conservare. Totodată nici o bacterie nu va putea contamina alimentul odată deschis.
  • Hrana nu tulbură apa şi nu poluază mediul acvatic.
  • Produs disponibil în ambalaje de 50 ml, 100 ml şi 250 ml.

Avantajele utilizarii SERA FD BLOODWORMS (larve ţânţari) ca supliment alimentar natural ?

Peşti activi, viu coloraţi cu o stare de sănătate excelentă, care trăiesc într-un acvariu cu apa curată, limpede, nepoluată de resturi alimentare.

In acest fel acvariul rămâne tabloul viu, care conferă privitorului o imagine reconfortantă şi relaxantă.

Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat