HIKARI Micro Wafers, Hrana Care se Scufunda Lent, Pentru Pesti de Acvariu, 45g

SKU
PLAZA111139
25,99 RON
In stoc
HIKARI Micro Waffers este un aliment superpremium (sub formă de discuri care se scufundă incet si sunt vizibile clar sub apă), special formulat pentru pestii de acvariu, de dimensiuni mici si medii, care se hranesc in straturile medii alei apei.

HIKARI Micro Waffers este un aliment superpremium (sub formă de discuri care se scufundă incet si sunt vizibile clar sub apă), special formulat pentru pestii de acvariu, de dimensiuni mici si medii, care se hranesc in straturile medii alei apei.

Hikari Micro Wafers este noua formula de nutritie, care asigura pestilor nu numai o viata lunga si sanatoasa, dar si un colorit deosebit.

Hikari este in mod incontestabil leader mondial in materie de hrana pentru pesti.

CARACTERISTICI

  • O combinatie unica, completa si echilibrata de proteine marine si vegetale, care ofera o rata de crestere de neegalat
  • Contine un mix de proteine marine si vegetale de calitate superioara, care impreuna cu usturoiul cresc gradul de acceptare al hranei de catre pesti.
  • Ingredientele de inalta calitate au un grad ridicat de digestibilitate si o utilizare superioara a nutrientilor.
  • Un amestec de spirulină și astaxantină de cultură pură dezvoltat pentru intensificarea culorii naturale a pestilor.
  • Aroma extraordinară permite o tranziție ușoară de la alte forme de hrană, oferind în același timp nutriția de care au nevoie majoritatea peștilor tropicali pentru a trăi o viață lungă și plină de sănătate.
Spre deosebire de fulgi, acest sortiment permite observarea cantitatii de hrana consumate, reducând șansele de suprahranire și problemele potențiale legate de calitate ale apei .

Aceste discuri cu scufundare lenta si înmuiere rapida faciliteaza accesul la hrana pentru peștii de toate dimensiunile, care pot să-și muște cu ușurință cantitatea dorită.

Nu va tulbura apa daca este utilizat conform instrucțiunilor.

Hrana ideala pentru toți peștii tropicali de dimensiuni mici și mijlocii, în special pentru varietatile de Tetra, Vivipari, Scalari, Ciclide africane mici și sanitari.

Aliment potrivit si pentru pesti marini

Mod de administrare
  • A se administra de 2-3 ori pe zi cantitatea pe care pesti o pot manca in aproximativ 1 minut.
  • Evitați întotdeauna hranirea excesivă și îndepărtați hrana neconsumata după perioada de hrănire pentru a evita deteriorarea calitatilor apei care poate avea un impact negativ asupra sănătății lor pe termen lung.
Lista ingredientelor: Făină de pește, făină de krill, făină de grâu, fulgi de porumb, drojdie de bere uscată, făină de sepie, făină de germeni de grâu, spirulină, făină de gluten de grâu, ulei de pește, făină de alge uscate, poliesteri de zaharoză vegetală hidrolizată, extract de scoică, DL-metionină, usturoi, lecitină, astaxantină, clorură de colină, supliment de vitamina E, L-ascorbil-2-polifosfat (vitamina C stabilizată), inozitol, pantotenat de calciu, riboflavină, supliment de vitamina A, mononitrat de tiamină, clorhidrat de piridoxină, niacină, acid folic, vitamina D3 supliment, biotină, supliment de vitamina B12, acid P-aminobenzoic, fosfat disodic, sare, sulfat feros, sulfat de magneziu, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, iodat de calciu

Constituienti analitici
: proteine 44%, grăsimi 8%, fibre 2%, cenușă 13%, umiditate 10%, fosfor 1%.
Brand Hikari
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat