GINGIVET Pasta, Supliment Pentru Mentinerea Sanatatii Cavitatii Bucale la Caini si Pisici, 100g

SKU
PLAZA10996
84,99 RON
In stoc
GingiVet este un supliment alimentar recomandat pentru a acoperi nevoile nutritionale esentiale (nutritie ortomoleculara) in mentinerea sanatatii cavitatii orale a cainilor si pisicilor indiferent de varsta.

GingiVet este un supliment alimentar recomandat pentru a acoperi nevoile nutritionale esentiale (nutritie ortomoleculara) in mentinerea sanatatii cavitatii orale a cainilor si pisicilor indiferent de varsta.

Dinții și gingiile sănătoase vor permite animalelor noastre de companie să se bucure de o sănătate și o calitate mai bună a vieții.

Bolile dentare, in special parodontita, afecteaza un procent ridicat al cainilor si pisicilor de diverse rase si varste.

La nivel oral, se acumuleaza bacterii si tartru care genereaza radicali liberi si toxine. Acestia vor inflama tesuturile moi si vor deteriora dintii.

Formula GingiVet a fost creata pentru a vindeca leziunile de la nivelul gingiilor. In plus, continutul ridicat de antioxidanti previne complicatiile produse de radicalii liberi.

LIZINA Participa la sinteza colagenului, a anticorpilor, hormonilor, enzimelor, etc. In prezent se administreaza pentru suport nutritional in infectiile cu herpesvirus la pisici.

GLICINA Este cea mai importantă substanta pentru sinteza colagenului. Are proprietati antioxidante si antiinflamatoare la nivelul celulelor epiteliale ale gingiilor. S-a demonstrat ca administrarea orala a glicinei reduce pierderea masei osoase parodontale.

COENZIMA Q10 Substanta antioxidanta esentiala pentru metabolismul mitocondrial. Tesutul gingival al pacientilor cu boli parodontale prezinta carente clare ale coenzimei Q10. Aportul prin suplimentare nutritionala a imbunatatit semnificativ starea lor.

EXTRACT DE VITIS VINIFERA (seminte de struguri) Actionează ca un antioxidant puternic datorita nivelurilor sale de proantocianidine, care blocheaza radicalii liberi implicati in dezvoltarea parodontitelor. Protejeaza tesutul conjunctiv de colagenaza bacteriana.

ACID ALFA- LIPOIC Antioxidant universal care penetreaza si traverseaza cu usurinta membrana celulara. Este solubil in grasimi si apa. De asemenea, promoveaza reciclarea antioxidantilor endogeni si exogeni.

ZINC Deficitul de zinc creste permeabilitatea gingiei, facilitand penetrarea bacteriilor. Aportul de zinc accelereaza vindecarea leziunilor gingivale sangerande.

ACID FOLIC Faciliteaza vindecarea ranilor si reduce inflamatia, fortificand bariera orala impotriva infectiilor.

VITAMINA B-12 Participa la vindecarea ranilor, promoveaza repararea gingiilor care sangereaza.

L-SELENOMETIONINA Are un efect antioxidant deosebit: este un agent de curatare a speciilor de bacterii reactive la oxigen si face parte din enzimele antioxidante, cum ar fi GPX (glutation peroxidaza). In plus, are proprieti imunomodulatoare demonstrate.

Noua formulă GingiVet a fost concepută ținând cont de preferințele gustative ale câinilor și pisicilor, pentru a-i asigura o palatabilitate ridicata.

În plus, prezentarea multipla sub forma de tableta si pasta permite o mai bună adaptare la preferințele animalului de companie, facilitând administrarea produsului pe tot parcursul tratamentului.

Dozaj si mod de administrare
  • 1 tab / 10 kg greutate corporala / zi
Doza si modul de administrare depind de nevoile individuale ale fiecarui animal si vor fi stabilite doar de catre medicul veterinar!

Prezentare: Flacon cu 60 tablete

Conditii de depozitare
  • A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperaturi de pana la 25°C.
Doar pentru uz veterinar!

A nu se lasa la indemana copiilor!

Respectati instructiunile de pe ambalaj.

Dupa folosire pastrati recipientul inchis corespunzator!

Contactati medicul veterinar inainte de folosirea sau prelungirea utilizarii acestui produs, deoarece pot aparea schimbari de dozaj sau mod de folosire in functie de simptomele individuale ale animalului.
Brand Stangest
Tip supliment Tract gastrointestinal & Probiotice
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat