FURMINATOR Trimmer Profesional Pentru Caini de Talie Foarte Mare cu Par Scurt, Marime XL

SKU
PLAZA11038
214,99 RON
In stoc
Cu un design unic al dintilor, peria indeparteaza cu usurinta ( fara a taia ) puful si firele de par moarte din substrat, lasand in urma o blana curata, sanatoasa si stralucitoare.

Reducand cu 99 % caderea necontrolata a firelor de par din blana animalelor de companie, Peria Pentru Caini FURminator deShedding reprezinta o solutie mult mai comoda si mai eficienta pentru indepartarea FIRELOR DE PAR din casa,, comparativ cu aspiratul sau perierea frecventa a covoarelor si mochetelor.

FURMINATOR Trimmer Profesional Pentru Caini de Talie Foarte Mare cu Par Scurt, Marime XL, destinat cainilor de talie mare si foarte mare ( greutate > 41 kg ) si blana lunga (>5cm)

Naparlirea este un proces fiziologic natural de cadere si inlocuire simultana a firelor de par din blana animalelor de companie.

Cainii crescuti in casa au tendinta de a naparli constant pe tot parcursul anului.

Acest aspect constituie o problema permanenta pentru persoanele alergice,, sensibile si nu in ultimul rand pentru mentinerea curateniei si  igienei spatiului de locuit.

In acest sens, FURminator deShedding te ajuta sa te bucuri de prezenta cainelui in viata si casa ta fara sa fii inconjurat permanent si constant de firele de par cazute din blana.

Cu un design unic al dintilor, peria indeparteaza cu usurinta ( fara a taia ) puful si firele de par moarte din substrat, lasand in urma o blana curata, sanatoasa si stralucitoare.

Peria poate fi folosita fara probleme si in cazul exemplarelor cu pielea sensibila, intrucat indepartarea parului mort este facuta delicat fara ca suprafata cutanata sa fie afectata (Skin Guard).

Singura conditie o reprezinta alegerea corecta a produsului in functie de talie si lungimea firului de par din blana.

Recomandam totusi sa consultati un medic veterinar, in cazul exemplarelor sensibile sau cu afectiuni cutanate ( dermatite, alergii, etc )

Marginile periei sunt rotunjite perfect si adaptate la forma naturală a corpului animalului de companie pentru mai mult confort in timpul perierii

Peria este prevazuta cu butonul FURejector® care eliberează cu usurinta părul colectat intre dintii periei

Setul Include un capac de protectie a partii active (a dintilor) cand peria nu este utilizata.

Manerul ergonomic permite o utilizare comoda, a periei si previne oboseala mainii in timpul toaletajului.

Recomandat de medici veterinari si utilizat frecvent de specialistii in toaletaj canin, Peria Pentru Caini FURminator asigura un periaj superior, comparativ cu utilizarea oricarui alt tip de perie, piaptan sau trimer.

Rezultatul periajului de acasa va fi identic cu cel din  saloanele profesionale, insa la un pret de cost mult mai scazut.

Periajul cainilor cu blana lunga este diferit de cel al cainilor cu blana scurta.

In consecinta, gama FURminator deShedding Tool include perii destinate fiecarui tip de blana.

Inainte de achizitiona un astfel de accesoriu, care reduce cu 99 % caderea necontrolata a parului din blana cainelui / pisici, consultati lista de mai jos, pentru a fi siguri ca alegeti sortimentul cel mai eficient (raportat la talia animalului si lungimea firului de par)

  • Furminator Perie Caine Toy Par Scurt XS recomandat pentru caini de talie foarte mica (<5kg) si lungime a firului de par sub 5 cm
  • Furminator Perie Caine Talie Mica Par Scurt S - design special pentru caini de talie mica ( greutate intre 4,5 - 9 kg) si lungime a firului de par mai mica de 5 cm
  • Furminator Perie Caine Talie Medie Par Scurt M– destinata cainilor de talie medie, cu o greutate intre 9 si 23 kg si lungime a firului de par din blana  sub 5 cm.
  • Furminator Perie Caine Talie Mare Par Scurt L – special conceputa pentru caini de talie mare, cu  o greutate corporala mai mare de 23 kg si lungime a parului  de 5 cm sau mai putin
  • Furminator Perie Caine Toy Par Lung XS recomandat pentru caini de talie foarte mica (<5kg) si lungime a firului de par sub 5 cm
  • Furminator Perie Caine Talie Mica Par Lung S - design unic pentru caini de talie mica ( greutate intre 4.5 si 9 kg ) cu o lungime a firului de par mai mare de 5 cm.
  • Furminator Perie Caine Talie Medie Par Lung M - destinata cainilor de talie medie ( greutate intre 9 si 23 kg ) cu blana lunga ( lungime par > 5 cm )
  • Furminator Perie Caine Talie Mare Par Lung L - destinat cainilor de talie mare ( greutate > 23 kg ) si o lungime a firului de par mai mare de 5 cm
  • Furminator Perie Caine Talie Foarte Mare Par Lung XL - destinat cainilor de talie mare si foarte mare ( greutate > 41 kg ) si blana lunga (>5cm)

ATENTIE: folosirea periei nu este recomandata in cazul raselor de caini al caror fir de par cunoaste o crestere continua, cum ar fi Yorkshire, Caniche, Bichon Maltez, Bichon Havanez, Bichon Frisee, etc.

Pentru un periaj eficient cu rezultate maxime, va rugam sa respectati urmatoarele

Instructiuni de Folosire:

Inainte de utilizarea Periei FURminator efectuati un control amanuntit al pielii cainelui, pentru a va asigura ca nu prezinta rani, echimoze sau iritatii.

In situatia in care observati astfel de aspecte, NU FOLOSITI peria si contactati medicul veterinar pentru un diagnostic si tratament adecvat.

Indepartati mecanic impuritatile din blana, nodurile si zonele foarte incalcite, care ar putea afecta periajul si induc o senzatie neplacuta animalului.

Pentru a maximiza rezultatele operatiunii, periati cainele imediat dupa imbaiere si uscarea completa a blanii

Peria nu va fi utilizata decat pe blana complet uscata !

Periati usor in sensul cresterii firului de par cu miscari ample, usoare, fara a apasa puternic pe perie.

Acordati o atentie deosebita zonelor sensibile: regiunea urechilor, abdomen, labute, zona anala sau genitala, coada.

Evitati trecerea periei FURminator de  multe ori prin acelasi loc.

Indepartati parul, acumulat intre dintii periei, prin apasarea butonului FURejector.

Se recomanda folosirea periei 1 sau maxim de 2 ori pe saptamana

Durata medie de periere nu trebuie sa depaseasca 10 – 20 minute.

Brand FURminator
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat