FRANGHIE cu Maner Plastic si Minge Tenis 50cm

SKU
150052
21,99 RON
In stoc

FRANGHIE cu Maner Plastic si Minge Tenis 50cm

Cainii apreciaza in mod deosebit mingile de tenis si jucariile textile confectionate din franghii impletite.

Prin urmare din combinatia acestor doua jucarii nu poate rezulta decat un produs pe care animalul de companie il va indragi din primul moment.

Destinatia acestei jucarii (FRANGHIE cu MANER din PLASTIC si MINGE TENIS) este multipla.

Se preteaza foarte bine atat pentru activitati interactive intense, desfasurate in mediul exterior ( jocuri de confruntare, de aport sau cautare si recuperare), cat si pentru momentele in care cainele este lasat singur.

Textura diferita a celor doua componente, va mentine constant interesul animalului pentru aceasta jucarie.

Jucaria este recomandata, indeosebi cainilor de talie medie sau mare, dar si exemplarele de talie mica se pot bucura de ea.

Varsta animalului de companie nu reprezinta un criteriu in alegerea acestei jucarii. Este la fel de indragita de juniori, adulti sau seniori.

Rezistenta materialului din care este confectionata, combinata cu tehnica de impletire, confera jucariei o durata de viata ridicata, chiar si in conditiile unor utilizari sustinute si intense.

Caracteristici:

 • Jucarie textila sub forma de franghie impletita, indoita la jumatate si innodata de 3 ori. Bucla formata la una din extremitati este intarita cu un maner din plastic rezistent, pentru a asigura o priza mai buna. La capatul opus, inainte de ultimul nod, se afla mingea de tenis (o versiune neacoperita cu fibra de sticla, speciala pentru caini)
 • Franghia este din bumbac 100%, iar mingea de tenis, din cauciuc natural rezistent la ros sau mestecat.
 • Produsul este destinat cainilor, indeosebi al celor de talie medie si mare, pentru activitati interactive multiple, antrenament sau dresaj. Dar si exemplarele de talie mica se pot bucura de aceasta jucarie cu intrebuintari multiple.
 • Jucaria este potrivita pentru orice etapa din viata unui caine (junior, adult sau senior)
 • Franghia cu Maner si Minge de Tenis poate fi folosita pentru a mentine cainele ocupat in perioadele cand este lasat singur. El va petrece ore intregi rontaind si mestecand franghia / mingea, sau se va angrena in activitati individuale (de exemplu arunca franghia dupa care o cauta)
 • Este rezistenta la ros si mestecat si datorita texturii contribuie mentinerea sanatatii gingivale si dentare, prin prevenirea depunerilor si indepartarea tartrului.
 • Jucaria are o lungime de 50 cm, iar diametrul mingii de tenis este de 6 cm.
 • Produs disponibil in culori variate
 • Instructiuni de curatare: jucaria este usor de curatat, prin spalare cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie.
 • Produsul este 100 % sigur si nu contine substante toxice, care ar putea putea pune in pericol sanatatea sau viata cainelui.
 • Precautii: Nici o jucarie destinata animalelor de companie nu este indestructibila. Ingestia unor fragmente din acest produs, poate determina probleme digestive. Pentru un plus de siguranta si prevenire a accidentelor, indepartati jucariile deteriorate din preajma animalului de companie.
Brand Trixie
Material Frânghie
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat