FRANGHIE cu 3 NODURI si MANER

SKU
150048
26,99 RON
In stoc

Jucaria Pentru Caini Franghie cu 3 Noduri si Maner cu o lungime de 60 cm – accesoriu recomandat cainilor de talie mare, activi si puternici, care adora activitatile in aer liber si orele de joaca petrecute impreuna cu detinatorul. Manerul gros asigura o priza buna in mana detinatorului, aspect deosebit de important, in cazul acestor caini deosebiti ca forta si tenacitate .

Jucaria Pentru Caini Franghie cu 3 Noduri si Maner – accesoriu recomandat cainilor de talie mare, activi si puternici, care adora activitatile in aer liber si orele de joaca petrecute impreuna cu detinatorul.

Manerul gros asigura o priza buna in mana detinatorului, aspect deosebit de important, in cazul acestor caini deosebiti ca forta si tenacitate .

Jucaria poate fi folosita si pentru a mentine cainele ocupat in perioadele cand este lasat singur. El va petrece ore intregi rontaind si mestecand franghia, sau se va angrena in activitati individuale (de exemplu arunca franghia dupa care o cauta)

Rezistenta materialului din care este confectionata, combinata cu tehnica de impletire, confera jucariei o durata de viata ridicata, chiar si in conditiile unor utilizari sustinute si intense.

Caracteristici:

  • Jucarie textila din franghie impletita, cu o bucla mare si trei noduri mari practicate pe lungime.
  • Este realizata dintr-un mix de fibre textile artificiale si fibre naturale de bumbac
  • Produsul este recomandat cainilor de talie mare activi si puternici, indiferent de varsta
  • Reprezinta un excelent mijloc de interactiune cu cainele si se preteaza la o multitudine de activitati ( jocuri de tractiune, confruntare, aruncare si aport, jocuri de cautare, etc), care se desfasoara preponderent in mediul exterior (outdoor)
  • De asemenea poate fi folosita pentru a mentine cainele ocupat in perioadele cand este lasat singur. El va petrece ore intregi rontaind si mestecand franghia, sau se va angrena in activitati individuale (de exemplu arunca franghia dupa care o cauta)
  • Este rezistenta la ros si mestecat si datorita texturii contribuie mentinerea sanatatii gingivale si dentare, prin prevenirea depunerilor si indepartarea tartrului.
  • Jucaria are o lungime de 60 cm, o greutate de 500g, fiind disponibila in culori diverse.
  • Instructiuni de curatare: jucaria este usor de curatat, prin spalare cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie.
  • Produsul este 100 % sigur si nu contine substante toxice, care ar putea putea pune in pericol sanatatea sau viata cainelui.
  • Precautii: Nici o jucarie destinata animalelor de companie nu este indestructibila. Ingestia unor fragmente din acest produs, poate determina probleme digestive. Pentru un plus de siguranta si prevenire a accidentelor, indepartati jucariile deteriorate din preajma animalului de companie.
Brand Trixie
Material Iută
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat