DR. SEIDEL Flawitol Large Breed Puppy, Vitamine si Minerale pentru Pui de Catel Talie Mare, 200tablete

SKU
130573
74,99 RON
In stoc

Acest complex de vitamine, minerale si oligoelemente, este adaptat nevoilor speciale și unice ale puilor de catel de talie mare, aflati in perioada de crestere si dezvoltare intensa.

Acest complex de vitamine, minerale si oligoelemente, este adaptat nevoilor speciale și unice ale puilor de catel de talie mare, aflati in perioada de crestere si dezvoltare intensa.

Datorita continutului crescut de flavonoide (antioxidanti naturali), puii de catel de talie mare sunt protejați împotriva actiunii nocive a radicalilor liberi

Totodata Flawitol for Large Puppies acopera integral necesarul zilnic crescut in astfel de nutrienti al femelelor gestante sau aflate in perioada de alaptare.

Flawitol pentru pui de catel de talie mare, contine cantitati crescute de cupru si fier pentru a sustine formarea celulelor sanguine si productia de colagen (componenta organica cheie a oaselor in crestere)

Cuprul regleaza enzimele care asigura sinteza optima a colagenului – proteina care asigura flexibilitate și rezistența osoasa.

Nivelul mai ridicat de fier sustine generarea de globule rosii, ceea ce duce la o mai buna distributie a oxigenului în întregul organism în crestere.

Nivelurile optime de calciu și fosfor asigura mineralizarea optima a oaselor in crestere

Administrarea regulata al acetui supliment de vitamine si minerale, asigura dezvoltarea normala a puilor de catel de talie mare, ceea ce asigura premisele unei vieti sanatoase si indelungate a acestora.

Conținutul crescut in flavonoide creste imunitatea la multe boli (inclusiv cancerul) si intarzie aparitia efectelor imbatranirii.

Doza recomandata:
  • 1 tableta / zi / 6 kg greutate corporala
Ingrediente: drojdii de bere, fosfat dicalcic, amidon, 32,9%; calciu 8,5%; fosfor 5,3%; sodiu 0%.

Aditivi (în comprimat de 1,6 g): flavonoide 16 mg; magneziu 0,4 mg; vitamine: A 929 UI, D3 101 UI, E 5 mg, B1 0,3 mg, B2 0,5 mg, B6 0,3 mg, B12 4,6 µg; acid folic 41 pg; acid pantotenic 1,9 mg; biotină 18,3 ug; zinc 8,9 mg; fier (chelat) 28,5 mg; cupru (chelat) 1,5 mg, iod 0,1 mg; seleniu 27,4 ug; mangan 0,7 mg; aditivi tehnologici.

Constituienti analitici (asa cum au fost calculate): proteine 19,1%; grăsime 1,8%; fibre 1,4%; cenusa

Prezentare flcon cu 60 sau 200 comprimate
Brand Dr. Seidel
Talie Mare (25 - 45 kg), Foarte Mare (peste 45 kg)
Varsta 0 - 6 săptămâni, Junior
Tip supliment Multivitamine si Minerale
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat