CERC din FRANGHIE cu MANER 30cm

SKU
150049
19,99 RON
In stoc

CERC din FRANGHIE cu MANER 30cm

Jucaria Pentru Caini Cerc din Franghie cu Maner este un produs recomandat cainilor de talie medie sau mare, activi si puternici, care adora activitatile in aer liber si orele petrecute impreuna cu detinatorul.

Realizat dintr-un mix de fibre naturale (bumbac) si fibre artificiale impletite strans sub forma de cerc, acest produs este un excelent accesoriu pentru o multitudine de jocuri interactive.

Jucaria este de neinlocuit in jocurile de tractiune, in care forta cainelui se opune celei a detinatorului, cand incearca sa-i ia cercul din gura.

Manerul gros, din material plastic, asigura o priza mai buna a jucariei in mana proprietarului, aspect important in cazul acestor caini deosebiti ca forta si tenacitate .

De asemenea poate fi folosita pentru a mentine cainele ocupat in perioadele cand este lasat singur. El va petrece ore intregi rontaind si mestecand franghia, sau se va angrena in activitati individuale (de exemplu arunca franghia dupa care o cauta)

Rezistenta materialului din care este confectionata, combinata cu tehnica de impletire, confera jucariei o durata de viata ridicata, chiar si in conditiile unor utilizari sustinute si intense.

Caracteristici:

  • Jucarie textila sub forma de franghie impletita rigid sub forma de cerc. Pe circumferinta este dispus un maner din material plastic, pentru o priza mai buna in mana proprietarului.
  • Este realizata dintr-un mix de fibre textile artificiale si fibre naturale de bumbac
  • Produsul este recomandat cainilor de talie medie sau mare activi si puternici, indiferent de varsta Reprezinta un excelent mijloc de interactiune cu cainele si se preteaza la o multitudine de activitati ( jocuri de tractiune, aruncare si aport, jocuri de cautare, etc), care se desfasoara preponderent in mediul exterior (outdoor)
  • De asemenea poate fi folosita pentru a mentine cainele ocupat in perioadele cand este lasat singur. El va petrece ore intregi rontaind si mestecand franghia, sau se va angrena in activitati individuale (de exemplu arunca franghia dupa care o cauta)
  • Este rezistenta la ros si mestecat si datorita texturii contribuie mentinerea sanatatii gingivale si dentare, prin prevenirea depunerilor si indepartarea tartrului.
  • Cercul are un diametru de 30 cm si o greutate de 370 g.
  • Disponibila in culori diferite
  • Instructiuni de curatare: jucaria este usor de curatat, prin spalare cu apa calda si un detergent lipsit de toxicitate pentru animalele de companie.
  • Produsul este 100 % sigur si nu contine substante toxice, care ar putea putea pune in pericol sanatatea sau viata cainelui.
  • Precautii: Nici o jucarie destinata animalelor de companie nu este indestructibila. Ingestia unor fragmente din acest produs, poate determina probleme digestive. Pentru un plus de siguranta si prevenire a accidentelor, indepartati jucariile deteriorate din preajma animalului de companie.
Brand Trixie
Material Frânghie
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat