AQUAFOREST Natural Substrate, Substrat Fertilizant Pentru Acvarii Apa Dulce, 7.5L

SKU
750185
74,99 RON
In stoc

AQUAFOREST Natural Substrate, Substrat Fertilizant  Pentru Acvarii Apa Dulce, 7.5L

Substrat nutritiv special formulat pentru toate tipurile de acvarii de apa dulce, care au o flora acvatica bogata, formate din diverse specii de plante cu radacina.

Contine un amestec de turba naturala, argila si nisip.

Acestea creaza un mediu acvatic usor acid, ceea ce face ca toti nutrientii prezenti in substrat sa fie mult mai usor accesibili plantelor.

Prezenta plantelor sanatoase este vitala pentru orice acvariu. Ele furnizeaza mediului acvatic oxigenul necesar pentru toate celelalte vietati, impiedica dezvoltarea exagerata a algelor nedorite si (foarte important) elimina marea majoritate a substantelor nocive dizolvate in apa.

Aquaforest Natural contine toti nutrientii necesari plantelor (Fe, minerale, oligoelemente, etc) pentru a creste sanatoase si viguroase.

Fragmentele de argila functioneaza ca depozite de nutrienti pentru plante. Daca exista deficit de nutrienti, ele elibereaza cantitatile necesare, iar cand acestea sunt in exces absorb surplusul.

Granulele poroase de nisip stimuleaza multiplicarea si colonizarea lor de catre bacteriile purificatoare ale apei de acvariu.

Intrucat stimuleaza cresterea rapida a plantelor si nu contine fosfati sau nitrati,  substratul nutritiv inpiedica dezvoltarea algelor in acvariu.

Chiar daca substratul este pre-clatit, apa acvariului poate deveni tulbure timp de pana la 12 ore dupa adaugarea produsului.

Acest lucru este natural si nu provoaca efecte secundare.

Dupa aproximativ 12 ore turbiditatea apei incepe sa revina la normal.

Intrucat solul este bogat in minerale, se recomanda administrarea cu precautie a altor fertilizante in primele 3 luni de la introducerea lui in acvariu.

Se previne astfel acumularea in exces de nutrienti in acvariu.

Prezentare: ambalaj resigilabil si un continut net de 7.5 L

Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat