VITAPOL Hrana Pentru Papagali Mari 1.5kg

SKU
310030-02
44,99 RON
In stoc

Vitapol Hrana Completa Pentru Papagali Mari - sortiment recomandat ca aliment de baza in hranirea zilnica a papagalilor de talie mare.

Amestecul echilibrat de seminte, fructe si produse de panificatie este adaptat nevoilor specifice ale acestor pasari si asigura acoperirea integrala a cerintelor nutritionale.

  • Tip: Hrana completa pentru papagali mari.
  • Producator: Vitapol / Polonia
  • Ingrediente: seminte uleioase si fructe 59%, produse din seminte 17%, produse de panificatie 10%, seminte 9%, fructe 5%.
  • Constituienti analitici: proteina bruta 14,8%, grasimi 4,2 %, fibre 9,5 %, cenusa ( minerale ) 5 %. Amestecul de seminte este suplimentat cu un adaos de vitamine naturale.
  • Ratie zilnica: de 2-3 ori pe zi in cantitati adaptate, care sa conduca la consumul integral al amestecului de seminte. Produsul este ambalat in atmosfera protectoare.

SFAT: Numai consumul integral al amestecului de seminte, care constituie hrana de baza a pasarilor, asigura acestora o alimentatie completa si echilibrata. De aceea nu hraniti pasarile cu cantitati mari, care sa le permita sa consume numai semintele preferate si sa le evite pe celelalte.

Brand Vitapol
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat