Vitapol Bloc Mineral cu Seminte de Chimen Pentru Pasari 35g

SKU
320014
2,99 RON
In stoc

Vitapol Bloc Mineral Cu Aroma de Mere reprezinta un mod simplu si comod de a completa necesarul de vitamine si minerale al pasarilor de apartament.

Rolul esential al acestor suplimente alimentare consta in stimularea dezvoltarii si intarirea sistemului osos, in prevenirea aparitiei carentelor vitamino minerale.

Totodata au un rol important in mentinerea ciocului si ghearelor in limite normale.

Semintele de chimen din masa blocului, stimuleaza pasarile sa ciuguleasca blocul mineral

Tip: supliment de calciu si alte minerale prezentat sub forma compacta cu diverse arome Producator: Vitapol / Polonia Contine calciu si alte minerale importante pentru dezvoltarea sanatoasa a oaselor, muschilor si a penajului. Recomandat: in alimentatia zilnica a pasarilor crescute in captivitate pentru acoperirea necesarului de minerale, in principal  de Calciu. Utilizare: Blocul mineral va fi amplasat in interiorul coliviei, de preferinta atasat de unul din pereti si la  inaltime de podea. . Locul ales trebuie sa fie accesibil si ferit de posibilitatea poluarii cu dejectii. Blocul mineral va fi lasat in permanenta la dispozitia pasarilor, care vor consuma din el ori de cate ori vor dori.

Deficitul de calciu este printre primele 5, cele mai frecvente, carente alimentare intalnite la pasarile crescute in captivitate. Acesta este si motivul pentru care este importanta asigurarea necesarului zilnic de minerale si vitamine.

Brand Vitapol
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat