TRIXIE Culcus Pisici, Alb, Pentru Calorifer 45x13x33cm

SKU
250011
179,99 RON
In stoc

Acest accesoriu cu un design elegant, este special proiectat pentru a oferi felinei tale, un spatiu de refugiu si odihna ideal.

Posibilitatea amplasarii culcusului la inaltime, ofera pisicii un intens sentiment de securitate, intrucat are posibilitatea de a mentine sub observatie, intreg spatiul inconjurator.

Prin urmare pisica va dormi relaxata si linistita, iar tu vei avea un companion calm cu un comportament mai mult decat agreabil.

Peretii inalti ai culcusului sunt excelenti pentru cuibarit, iar fundul moale, care ia imediat forma corpului, asigura un confort maxim pisicii in momentele de odihna si relaxare

Pentru un plus de confort, in interiorul cosului se gaseste o saltea pufoasa, umpluta cu lana sintetica ( melana) de foarte buna calitate. Salteaua are doua fete care pot fi utilizate alternativ. Fiind detasabila ea poate fi folosita si individual.

Plasarea culcusului pe o parte a caloriferului, asigura din plin caldura atat de apreciata de feline.

Chiar dacă radiatorul este oprit, accesoriul tot mai oferă felinei un loc de odihna sigur, cald și confortabil

In aceste conditii nu este de mirare ca pisica va renunta la a mai folosi fotoliul tau preferat sau canapea pentru a se odihni, in favoarea acestui culcus.

Culcusul este realizat dintr-un plus moale si pufos, de culoare alba, intins pe un cadru metalic stabil

Partea textila este detasabila si poate fi curatata foarte usor prin spalare manuala cu apa calda la 30° C si un detergent lipsit de toxicitate pentru pisica.

Sistemul de atasare are o lungime reglabila (9 – 12 cm), ceea ce face ca hamacul sa se potriveasca cu orice tip de calorifer conventional.

Dimensiuni sezlong: 45 x 33 x 13 cm, recomandat pentru pui dupa intarcare sau pisici adulte de talie mica sau medie.

Culoare: alb

Brand Trixie
Material Pluș
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat