Sisal de Colturi Pentru Pisici, Captusit cu Plus Bej, 23x49cm

SKU
280014
56,99 RON
In stoc

Daca pisica ta îşi ascute ghearele zgâriind mobilierul sau pereţii casei, acest accesoriu îţi va salva casa de urmele acestor manifestări instinctuale naturale.

Forma specială a acestui sisal permite fixarea acestuia pe colţul pereţilor sau a tocului uşii. Fiecare din elementele commponente are o clemă de fixare în partea superioară.

Caracteristici:

  • Accesoriu practic, pentru zgâriat şi ascuţit ghearele, recomandat pentru protecţia pereţilor şi mobilierului caselor, care găzduiesc pisici.
  • Sisalul este astfel conceput încât să poată fi fixat pe colţul pereţilor sau a tocului uşii.
  • Sub ţesătura din sisal se găseşte iarba pisicii (Cat Nip), care are rolul de a atrage pisica să folosească acest accesoriu în locul canapelei sau a altei piese de mobilier.

Cele două plăci din lemn de formă dreptunghiulară sunt acoperite cu sisal 100 % natural, foarte rezistent. Ele asigură pisicilor o suprafaţă activă ideală pentru zgâriat şi ascuţit ghearele.

Sub ţesătura din sisal se găseşte iarba pisicii (Cat Nip), care are rolul de a atrage pisica să folosească acest accesoriu în locul canapelei sau a altei piese de mobilier.

Spatele plăcilor şi marginile sunt acoperite cu plus moale, pufos. La fel şi legătura dintre ele este asigurată de acelaşi material.

Detalii tehnice:

  • Dimensiuni sisal: 23 cm x 49 cm
  • Dimensiuni suprafaţă utilă: 11 cm x 41 cm
  • Sisalul poate fi fixat pe colţul pereţilor, sau pe tocul uşii, cu ajutorul clemelor şi cu două şuruburi
  • Culoare: bej sau maro

În concluzie,

investiţia într-un astfel de accesoriu se dovedeşte a fi una profitabilă, întrucât nu numai că oferă pisicii tale un spaţiu de joacă şi ascuţit ghearele, dar protejează restul casei de efectele nedorite ale impulsului natural al pisicilor de a-şi ascuţi ghearele.

Brand Trixie
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat