SERA Pond PP 3000, Pompa Submersibila Pentru Iazuri 55W, 3500 L / h

SKU
530006
829,99 RON
In stoc
Echipament tehnic destinat menţinerii circulaţiei continue a apei prin sistemul de purificare cu care este dotat iazul, sau pentru amenajarea căderilor de apă şi a fântânilor arteziene. Aspectul estetic deosebit, cu un design compact şi robust, se imbină perfect cu fiabilitatea şi rezistenţa la funcţionare continuă a acestor pompe.

Pompele pentru iazuri Sera Pond Pumps PP sunt destinate recircularii apei si a menţinerii circulaţiei continue la nivelul nivelul sistemelor de filtrare cu care este dotat iazul.

Datorită caracteristicilor deosebite, aceste echipamente pot fi folosite cu succes şi la amenajarea căderilor de apă (cascade) sau a fântânilor arteziene.

Aspectul estetic deosebit, cu un design compact şi robust, se imbină perfect cu fiabilitatea şi rezistenţa la funcţionare continuă a acestor pompe.

Dacă adăugăm şi costurile de mentenanţă reduse, putem afirma fără rezerve că avem în faţă un produs de calitate deosebită, perfect optimizat pentru funcţionare continuă la parametrii specificaţi.

Pompa este preinstalată intr-un cos din material plastic rezistent, prevăzut cu un mâner, care să permită transportul uşor al pompei. Rolul acestui înveliş exterior este multiplu:

  • Asigură stabilitate pompei, în timpul funcţionării.
  • Împiedică aspirarea particulelor grosiere (fragmente de frunze moarte, particule alimentare) sau a vietuitoarelor acvatice.

Echipamentul este dotat cu un rotor special conceput pentru a preveni depunerile, prelungind astfel intervalul de timp dintre două operaţiuni succesive de întreţinere a pompei.

Pompa este pusă în funcţiune cu ajutorul unui motor asincron puternic dar având un consum de energie redus. Prin urmare, asigură circulaţia unor volume mari de apă la costuri reduse.

Echipamentul este proiectat să funcţioneze scufundat complet în apa iazului, dar poate fi instalat şi pe uscat, fără ca acest lucru să-i afecteze performanţele.

Se recomandă ca pompa (aflată în coşul de protecţie) să nu fie amplasată direct pe fundul iazului, ci pe o piatră la o înălţime de aprox. 30 cm de la bază.

În acest fel se previne pătrunderea nămolului sau a nisipului şi înfundarea rapidă a pompei.

Toate modelele sunt echipate cu protecţie împotriva supraîncălzirii datorată funcţionării pe uscat.

De asemenea, toate pompele au un conector variabil, care permite ataşarea de furtunuri având diametre diferite.

Date tehnice:

  • Voltaj: 230 V şi frecvenţă 50 Hz
  • Putere: 55 W
  • Debit maxim: 3500 l / oră
  • Înălţimea maximă a coloanei de apă: 3.8 m

Preţul de achiziţie relativ scăzut (comparativ cu al altor echipamente similare) şi cheltuielile de întreţinere reduse, califică pompa Sera Pond PP 3000 ca fiind o excelentă investiţie pentru a avea un iaz de grădină admirat de toţi.

Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat