SERA Plankton Nature Tabs, Hrana Tablete Pentru Pesti de Acvariu sau Nevertebrate, 100ml

SKU
720012-02
79,99 RON
In stoc
SERA PLANKTON TABS NATURE este o hrana completa sub formă de tablete submersibile, foarte nutritive şi uşor digerabile, recomandata ca aliment de baza, tuturor speciilor de peşti care îşi caută hrana pe fundul bazinului. Hrana ideala pentru nevertebrate de apa dulce sau marina.
SERA PLANKTON TABS NATURE este o hrana completa sub formă de tablete submersibile, foarte nutritive şi uşor digerabile, recomandata ca aliment de baza, tuturor speciilor de peşti care îşi caută hrana pe fundul bazinului.

De asemenea poate fi folosita cu succes în alimentaţia zilnică a nevertebratelor de apa dulce sau marine (creveţi, crabi, etc)
  • Ingredientele de calitate superioară (krill 7 %, alte specii de plankton, Spirulina, etc) furnizează peştilor toţi nutrienţii necesari pentru o dezvoltare sănătoasă şi creşterea rezistenţei la îmbolnaviri.
  • Conţinutul crescut în proteine de înaltă calitate, conferă tabletelor o valoare energetică ridicată şi sunt acceptate chiar şi de speciile care consumă, în mod obişnuit, hrană vie.
  • Spirulina, bogată în carotenoizi şi acizi graşi esenţiali, are o contribuţie importantă la intensificarea culorii naturale a peştilor.
  • Ajunse în apă, tabletele se scufundă şi ajung pe fundul bazinului. Aici peştii se vor hrăni desprinzând din tabletă fragmente mici, pe care le pot înghiţi.
  • Atât tabletele cât şi fragmentele desprinse îşi păstrează timp indelungat integritatea si atractivitatea pentru pesti. Astfel se reduce la minim poluarea apei din acvariu.
Produs disponibil în ambalaje de 50 ml ( cca 130 tablete) respectiv 100 ml (aprox. 275 tablete) 

Avantajele hrănirii peştilor ornamentali cu SERA Plankton Tabs ?
  • Un acvariu cu apă curată şi limpede în care cresc peşti sănătosi, activi şi viu coloraţi.
  • În acest fel, acvariul rămâne tabloul viu, care conferă privitorului o imagine reconfortantă şi relaxantă.
Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat