SERA Micron Nature, Hrana Pentru Cresterea Pestilor de Acvariu, 50ml

SKU
720007
19,99 RON
In stoc
SERA MICRON NATURE întruneşte toate calitătile unui aliment de tip starter, recomandat pentru hrănirea zilnică a puietului tuturor speciilor ovipare de peşti ornamentali atât de apă dulce cât şi marini.

SERA MICRON NATURE întruneşte toate calitătile unui aliment de tip starter, recomandat pentru hrănirea zilnică a puietului tuturor speciilor ovipare de peşti ornamentali atât de apă dulce cât şi marini.

Acest aliment sub formă de pudră fină conține atât zooplancton (18% krill) cât și fitoplancton (51% spirulina) și este format din particule minuscule care plutesc în apă.

Sera Micron Nature seamănă astfel cu planctonul natural.

Hrana acoperă necesarul zilnic de nutrienţi şi energie al alevinilor în intervalul dintre momentul eclozării şi până ajung la o lungime acorpului de aproximativ 6 mm.

De asemenea acest sortiment reprezintă o alternativă viabilă pentru hrănirea creveţilor, nauplilor de Artemia sau a larvelor de amfibieni.

SERA MICRON NATURE este o hrana fără coloranți și conservanți, ideala pentru alimentatia sanatoasa a pestilor și alevinilor, a anfibienilor precum și a naupliilor de Artemia în apă dulce și marina.

Sprijină creșterea sănătoasă, intarirea sistemul imunitar, precum și dezvoltarea și colorarea puternică a pestilor.

Datorită digestibilității sale excelente, apa nu este poluată inutil.

Caracteristicile care fac ca acest sortiment alimentar să fie o alegere excelentă pentru hrănirea pestilor în acest interval de dezvoltare, pot fi sintetizate astfel:

  • Hrană sub formă de pulbere fină, care pluteşte la suprafaţa apei.
  • Fragmentele alimentare au dimensiuni optime pentru a putea fi înghiţite de puiet.
  • Compoziţia alimentului este foarte apropiată de cea naturală. Conţine 50% spirulină, 16 % krill, alte specii de plankton, daphnia, ficat de peşte şi scoici.
  • Aportul echilibrat în nutrienţi esentiali, vitamine şi minerale, asigură o alimentaţie adecvată ritmului rapid de creştere şi dezvoltare a puietului de peşte.
  • Hrana este foarte nutritivă, uşor digerabilă şi cu un grad ridicat de digestibilitate. Furnizează peştilor toţi nutrienţii necesari pentru o dezvoltare sănătoasă şi creşterea rezistenţei la îmbolnaviri.
  • Cantităţile de hrană neconsumate determină apariţia pe fundul bazinului a unui covor de alge. Acesta este un substrat excelent pentru dezvoltarea unor microorganisme, ce constituie o sursă importantă de hrană vie pentru alevini.
  • Produs disponibil în ambalaje de 50 ml.

Pasta rezultată în prin combinarea acestui sortiment de hrană cu Sera Fishtamin poate fi folosită cu succes, ca supliment alimentar vitaminizat, la hrănirea peştilor de acvariu cu dimensiuni mai mari (characide, specii vivipare, etc).

Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat