SERA Guppy Gran Nature, Hrana Granulata Pentru Pesti de Acvariu Ierbivori, 250ml

SKU
720020-03
49,99 RON
In stoc

Sera Guppy Gran Nature este un sortiment de hrană vegetală, sub formă de granule moi, fara coloranti si conservanti, care coboară încet spre fundul bazinului. Produsul poate fi folosit în hrănirea zilnică a majorităţii specilor de peşti ornamentali ierbivori, care îşi caută hrana în straturile de mijloc ale apei (Guppy şi alte specii asemănătoare).

Sera Guppy Gran Nature este un sortiment de hrană vegetală, sub formă de granule moi, fara coloranti si conservanti, care coboară încet spre fundul bazinului.

  • Produsul poate fi folosit în hrănirea zilnică a majorităţii specilor de peşti ornamentali ierbivori, care îşi caută hrana în straturile de mijloc ale apei (Guppy şi alte specii asemănătoare).
  • Obţinută din ingrediente naturale de calitate superioară (ex. Spirulină), hrana acoperă integral cerinţele nutriţionale şi energetice crescute ale peştilor foarte activi, cum sunt Guppy sau alte specii asemănătoare.
  • Granulele fine devin moi la contactul cu apa şi coboară foarte încet către fundul acvariului. În acest fel oferă conditii ideale de hrănire exemplarelor care se hrănesc în straturile de mijloc ale apei.
  • Datorită structurii stabile şi a gradului ridicat de digestibilitate, produsul nu tulbură apa acvariului, iar poluarea produsă este minimă chiar în conditiile supraalimentării peştilor.
  • Hrana este disponibilă în ambalaje de 10 ml (plicuri), 100 ml şi 250 ml (cutii ermetice din plastic).

Avantajele hrănirii peştilor ornamentali cu SERA GUPPY GRAN ?

Un acvariu cu apă curată şi limpede în care cresc peşti sănătosi, activi şi viu coloraţi. În acest fel, acvariul rămâne tabloul viu, care conferă privitorului o imagine reconfortantă şi relaxantă.

 

Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat