SERA Granugreen Nature, Hrana Granulata Pentru Ciclide Mici, 250ml

SKU
720027
38,99 RON
In stoc

SERA GRANUGREEN Nature este o hrana completa, granulata, fara conservanti sau coloranti, destinata speciilor de ciclide mai mici, care consumă în principal plante si periphyton (mix de alge, bacterii şi detritus). Este adecvată şi ciclidelor originare  din Estul Africii (Lacurile Malawi sau  Tanganyka)

SERA GRANUGREEN Nature este o hrana completa, granulata, fara conservanti sau coloranti, destinata speciilor de ciclide mai mici, care consumă în principal plante si periphyton (mix de alge, bacterii şi detritus).

Este adecvată şi ciclidelor originare  din Estul Africii (Lacurile Malawi sau  Tanganyka).

  • Compoziţia echilibrată în nutrienţi esenţiali, minerale si vitamine ( inclusiv vit. C, atât de importantă pentru peşti ) fac din produs o excelentă opţiune în asigurarea alimentaţiei zilnice a peştilor ornamentali de apă dulce ierbivori, de talie mică şi medie.
  • Alimentul este foarte nutritiv, uşor digerabil şi cu un grad ridicat de digestibilitate.
  • Produsul are un conţinut crescut în Spirulină bogată în carotenoizi şi acizi graşi nesaturati Omega 3 şi 6. Aceşti nutrienţi mentin vitalitatea, cresc rezistenţa la imbolnăviri şi contribuie la intensificarea coloritului natural al acestor pesti ornamentali.
  • Granulele coboară încet spre fundul bazinului. La contactul cu apa devin moi, dar nu îşi modifică forma şi proprietătile nutritive. Astfel, oferă condiţii ideale de alimentaţie speciilor de peşti ornamentali vizaţi.
  • Alimentul nu tulbură şi nu poluază apa, chiar în condiţiile supraalimentării accidentale a peştilor.
  • SERA GRANUGREEN poate fi folosită in combinaţie cu SERA GRANURED, pentru asigurarea unei nutriţii optime peştilor omnivori, care consumă atat hrană de origine vegetală cât şi animală.
  • Produs disponibil în ambalaje de 250 ml.

Avantajele hrănirii peştilor ornamentali cu SERA GRANUGREEN ?

Un acvariu cu apă curată şi limpede în care cresc peşti sănătosi, activi şi viu coloraţi.

În acest fel acvariul rămâne tabloul viu, care conferă privitorului o imagine reconfortantă şi relaxantă.

Brand Sera
Ratingul dumneavoastra
WhatsApp Chat WhatsApp Chat